::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARSUSLU ŞAİR ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN MERSİN'DE ANILDI

Türk şiirinin büyük ustalarından Tarsuslu şair Ümit Yaşar Oğuzcan, ölümünün 34. yıl dönümünde Mersin'de gerçekleştirilen etkinlikle anıldı.
TARSUSLU ŞAİR ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN MERSİN'DE ANILDI
Haber Giriş:
07 Kasım 2018 Çarşamba 09:09

Türk şiirinin büyük ustalarından Tarsuslu  şair Ümit Yaşar Oğuzcan, ölümünün 34. yıl dönümünde Mersin’de  gerçekleştirilen etkinlikle anıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Mersin Yazarlar Derneği (MEYAD) tarafından Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen geceye, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Vali Yardımcısı Süleyman Deniz,  KKTC Mersin Başkonsolosu Ayşen Volkan İnanıroğlu, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın kültür sanat danışmanı Kudret Ünal, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, Mersin Yazarlar Derneği Başkanı Rüştü Aydın, Mersin Uluslararası Müzik Festivali Yürütme Kurulu Başkanı Selma Yağcı, meclis üyeleri, şair Ümit Yaşar Oğuzcan’ın akrabaları, şairler ve çok sayıda sanatsever katıldı.

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU
KÜLTÜR - EĞİTİM

06 Aralık 2023 Çarşamba 11:30

NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU

Sürekli yayınlarımızdan sonra 5 yıldır kaderiyle başbaşa ve can çekişen hasta gibi atıl bırakılan ve gözgörgüsü olan 75.Yıl Kültür Kültür Merkezine nihayet Tarsus Belediyesince neşter vurularak tadilat işlemleri başlatıldı.
11:30
Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır
KÜLTÜR - EĞİTİM

07 Kasım 2023 Salı 17:46

Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, geçtiğimiz yıl ‘Kleopatra' teması ile ilki düzenlenen Uluslararası Tarsus Festivali, bu yıl da ‘Şahmeran Yılı' teması ile gerçekleştirilecek
17:46