::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsuslu Şairlerden Davet Var

Kısa adı TAŞYAD olan Tarsus Şairler ve Yazarlar Derneği geleneksel şiir akşamlarına devam ediyor
Tarsuslu Şairlerden Davet Var
Haber Giriş:
31 Mart 2014 Pazartesi 21:53

Kısa adı TAŞYAD olan Tarsus Şairler ve Yazarlar Derneği geleneksel şiir akşamlarına devam ediyor.

9 yıldan bu yana devam eden ve son yıllarda her Cuma gecesi yapılan ve Etem Çalışkan Okuma salonunda  gerçekleştirilen etkinlik  saat 19-21 arasında  yapılıyor. TAŞYAD’ın  şiir akşamlarında bu kez ünlü şairlerden seçme şiirler okundu. Ayrıca yerel şairler  kendi şiirlerini de seslendirdi.

Gayet samimi bir ortamda ve bira ile havasında geçen şiir akşamları etkinliklerinde saz dinletisinin yanısıra Aşık Bayrami de kavalıyla yanık nağmeler çalıyor.Başkan Halil Aksoy,  şiir etkinliklerine her Cuma devam ettiklerini ve geride kalan etkinlikte şairlerin serbest şiirlerini okuduğunu söyledi.

Aksoy, isteyen herkesin saat 19.00’de Cuma günleri dernek çalışmalarını takip edebileceklerini belirterek “Önümüzdeki Cuma günü  (4 Nisan)  ise yine ünlü şairlerden Sabahattin Ali’yi anacağız. Şairin hayat hikayesini slayt eşliğinde gösterip şiirlerinden örnekler sunacağız” dedi.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU
KÜLTÜR - EĞİTİM

06 Aralık 2023 Çarşamba 11:30

NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU

Sürekli yayınlarımızdan sonra 5 yıldır kaderiyle başbaşa ve can çekişen hasta gibi atıl bırakılan ve gözgörgüsü olan 75.Yıl Kültür Kültür Merkezine nihayet Tarsus Belediyesince neşter vurularak tadilat işlemleri başlatıldı.
11:30
Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır
KÜLTÜR - EĞİTİM

07 Kasım 2023 Salı 17:46

Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, geçtiğimiz yıl ‘Kleopatra' teması ile ilki düzenlenen Uluslararası Tarsus Festivali, bu yıl da ‘Şahmeran Yılı' teması ile gerçekleştirilecek
17:46