::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsusspor, futbol takımı hedef büyüttü

Tarsus'un köklü spor kulüplerinden Tarsusspor bu sezon hedef büyüttü.
Tarsusspor, futbol takımı hedef büyüttü
Haber Giriş:
07 Ağustos 2018 Salı 17:40

Tarsus’un köklü spor kulüplerinden Tarsusspor  bu sezon hedef büyüttü.

Yıllardır Tarsus’un sesi olan ve amatör futbolda  adını duyuran Tarsusspor kulübü yönetim olarak yeniden yapılandı ve güçlü bir kadro kurdu.

Başkanlığa genç işadamı Hakan canan Can’ın gelmesinden sonra mıor beyazlılar hedef büyüttü.

Santos Ali Aysen’in yönetimi genç kadrolara bırakmasından dolayı kendisine teşekkür eden yeni başkan Hakan Canan Can ayrıca yeniden yapılanan Tarsusspor da kulübün emektar spor adamı  Mehmet Atlı (Payton) ile antrenör Murat Üçaş ve yardımcılarına da teşekkür etti.

Mor beyazlı  takım olarak bu sezon süper amatör ligi hedeflediklerini  belirten başkan hakan Canan Can  “Tarsusspor olarak  A takımımızın artık  hedefini büyütüyoruz. Yeni sezon öncesi iyi bir hocayla anlaştık. Murat Üçaş hocam geçen yıl Yıldırımsporu şampiyon yaptı. Tarsus idmanyurdunda da geçmişte futbol oynadı. Herkes kendisini tanıyor ve seviyor. Bu nedenle bizde kendisine güvenerek takımımızın başına getirdik. Yine kadromuzu da hocamızın görüşleri doğrultusunda güçlendiriyoruz. Bu sezon süper ligi hedefliyoruz. Bunda da el birliği yaparak yönetici arkadaşlarımla tüm odesteğimizi vererek başarılı olmak istiyoruz,. Tarsussporun gerçek yeri süper amatör lig olmalıdır. Hatta daha yukarısını da düşüneceğiz” dedi.

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
LİG ŞAMPİYONU TARSUS BELEDİYESİ OLDU
SPOR

09 Nisan 2023 Pazar 13:26

LİG ŞAMPİYONU TARSUS BELEDİYESİ OLDU

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, emin adımlarla ilerleyerek ligi şampiyon olarak tamamladı
13:26
MSK RAKİP DİNLEMİYOR: 82-95
SPOR

26 Mart 2023 Pazar 17:12

MSK RAKİP DİNLEMİYOR: 82-95

17:12
MSK FİNAL VURUŞUNU YAPTI: 70-87
SPOR

27 Kasım 2022 Pazar 19:07

MSK FİNAL VURUŞUNU YAPTI: 70-87

19:07