::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus'ta Anneler çocuklarının geleceği için meydanlarda

Tarsus'ta,darbe girişimine karşı olan anneler, meydanlara inerek, çocuklarının geleceği için darbeye karşı dik duruş sergiliyor.
Tarsus'ta Anneler çocuklarının geleceği için meydanlarda
Haber Giriş:
22 Temmuz 2016 Cuma 10:20

Tarsus’ta, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (Fetö) darbe girişimine karşı olan anneler, çocuklarını huzur ortamında büyütmek amacıyla, alanlarda "demokrasi nöbeti" tutuyor.

Vatandaşların Türk bayraklarıyla , Fetö darbe girişimine karşı demokrasi nöbetini sürdürüyor.

Tarsus’ta hergün akşam saatlerinde Küçükminare camisi ve Kaymakamlık binası önünde toplanan kalabalık halk topluluğu Demokrasi Nöbeti tutmaya  devam ediyor.

Demokrasi Nöbetinin 7. gününde Kaymakam  Bekir Atmaca, Müftü Hayri Erenay, Ak Parti ilçe başkanı Mehmet  Yıldız, halkla birlikte saygı duruşunda bulunarak istiklal marşını okudular.

Alanda toplanan vatandaşlara seslenen ilçe başkanı Mehmet Yıldız “buradan çağrımı tüm siyasi partilerin ilçe başkanlarına yineliyorum. Gelin Darbecilere karşı bizlerle birlikte nöbet tutun. Bu Ak Partinin veya Mehmet Yıldız’ın sorunu veya derdi değil. Bu dava hepimizin, ülkemizin, Türkiye’nin davasıdır. Bu işe siyaset bulaştırmayın ve Türk halkı ile meydanlarda bir ve bütün olun” dedi.

Yine Demokrasi Nöbetine her gün katılan ve  söz alan Milletvekili adaylarından İbrahim Gül de, darbe sürecinin başarısız olmasının Allah’ın bir lütfu olduğunu söyledi.

Gül “Yabancı güçler, Türkiye içinden kandırdıkları insanlara darbe yaptırmak ve ülkemizi böldürmek istiyorlar. Ama bizler inançlı insanlarız. Bizler ülkemizin birlik ve bütünlüğüne, bölünmeyeceğine,  Yüce Yaradana inanan insanlar olarak dimdik ayaktayız.  Daha önceki bölme girişimlerinde başarılı olamadıkları gibi, bu kez de başarılı olamadılar. Allah’ın izniyle de hiçbir zaman dış güçler veya içerideki yardakçıları ülkemizi ele geçiremeyecek, bölemeyeceklerdir.” diye konuştu.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
Diğer Fotoğraflar