::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus'ta Binler Demokrasi Nöbetini Sürdürdü

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren Tarsuslular cumartesi günü de ''Demokrasi nöbeti''ni sürdürdü.
Tarsus'ta Binler Demokrasi Nöbetini Sürdürdü
Haber Giriş:
08 Ağustos 2016 Pazartesi 08:47

 Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren Tarsuslular  cumartesi günü de "Demokrasi nöbeti"ni sürdürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın 15 Temmuz'daki çağrısının ardından her gece Tarsus Kaymakamlığı önünde  vatandaşlar, FETÖ'ye tepkilerini dile getirdi.

Binlerce kişi, akşam saatlerinden itibaren ellerinde Türk bayraklarıyla Tarsus Kaymakamlığı önüne geldi.

Tarsus kaymakamlığı önünde toplanan  binlerce vatandaş, saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı okuduktan sonra olaylarda hayatını kaybedenler için dua etti.

Darbe karşıtı sloganlar atan vatandaşlar, sahneden çalınan marşlara, ilahilere ve "Türkiyem" türküsüne eşlik etti.

Ak Parti ilçe başkanı Mehmet Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, kadın Kolları başkanı Nesrin Baş ve Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Yorgun, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri her zaman olduğu gibi , kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş  nöbete destek verdi.

Alanda , Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu, dua edildi. Vatandaşlara, bazı kurum ve kuruluşlar tarafından yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu.

 AK Parti Tarsus ilçe başkanı Mehmet Yıldız, 23 gündür ülke genelinde vatan nöbeti tutanlara teşekkür etti.

Ak Parti Tarsus ilçe başkanı Mehmet Yıldız, hain darbe girişiminin engellenmesinde Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’ın  davetiyle meydanlara inen vatandaşların büyük rolü bulunduğunu anımsattı. 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
Diğer Fotoğraflar