::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARSUS'TA İNŞAAT SEKTÖRÜNDE YAŞANAN SIKINTILAR''KONULU SUNUM

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde Türkiye Hazır Beton Birliği'nin bölgemizdeki tek üyesi ve birliği KGS Kalite Güvence sistemi Sertifikasına sahip Erkoç-Aker Tarsus Hazır betonun organize ettiği ‘'İnşaat Sektöründe yaşanan sıkıntılar ve dikkat edilmesi gereken konular''temalı sunum gerçekleştirildi.
TARSUS'TA İNŞAAT SEKTÖRÜNDE YAŞANAN SIKINTILAR''KONULU SUNUM
Haber Giriş:
06 Aralık 2018 Perşembe 09:34

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde Türkiye Hazır Beton Birliği’nin bölgemizdeki tek üyesi ve birliği KGS Kalite Güvence sistemi Sertifikasına sahip Erkoç-Aker Tarsus Hazır betonun  organize ettiği ‘’İnşaat Sektöründe  yaşanan sıkıntılar ve dikkat edilmesi gereken konular’’temalı sunum gerçekleştirildi.

 

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen sunumu Finansbank Bölge müdürü Nezih Özozan ‘’İnşaat sektörün genel değerlendirmesi,sektörl bazda dikkat edilmesi gereken konular’’ ile Türkiye Hazır Beton Birliği adına Alper Karakurt ‘’Son gelişmeler ışığında inşaat sektörü’’ ve ‘’Maliyetlerin düşürülmesin önemi’’gerçekleştirdi.

Sunuma Tarsus Belediye başkan yardımcısı Rıdvan Aksoy,Tarsus Müteahhitler birliği başkanı Ferit Çetiner, Erkoç-Aker Tarsus Hazır betonu sahibi Murat Erkoç ve sektör temsilcileri katıldı.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google