::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus'ta ‘Kurtuluş Yürüyüşü' Binlerce Kişi Katıldı

Tarsus ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen ‘Kurtuluş Yürüyüşü'ne yoğun bir katılım oldu.
Tarsus'ta ‘Kurtuluş Yürüyüşü' Binlerce Kişi Katıldı
Haber Giriş:
26 Aralık 2013 Perşembe 20:04

Tarsus ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen ‘Kurtuluş Yürüyüşü’ne yoğun bir katılım oldu.

Makam Meydanı’ndan başlayan Kurtuluş Yürüyüşü, Yarenlik Alanı’nda sona erirken, burada sırasıyla Bursa Mehteran Takımı ve Erzurum Atlı Spor Kulübü Cirit ekibi gösteriler sunarken, bu gösterilere vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Vatandaşların yoğun ilgisinden dolayı teşekkür eden Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, bu ülkenin kolay kazanılmadığını söyledi.

Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, gösteriler sonrasında yaptığı açıklamada, “Bundan 92 yıl önce Atalarımızın kanları, canları pahasına verdikleri kutsal kurtuluş mücadeleleri neticesinde düşman çizmelerinden temizlenen bu güzel kentimizin kurtuluş gününü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Kocamaz, 27 Aralık’ın Tarsus’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 92. yıldönümü olduğunu hatırlatarak, “Tarsuslular için milli bir gün olan bu günü hep birlikte coşkuyla kutlamamız gerekiyor. Tüm hemşerilerimizi yarın (27 Aralık 2013 Cuma) 08.30 Aznakay Parkı önünde yapılacak yürüyüşe ve  saat 09.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak olan etkinliklere davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Kurtuluş Yürüyüşü ’ne, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yanı sıra, MHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, MHP Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur ve yönetimi, Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Ali Rıza Genç, belde belediye başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, çok sayıda oda ve dernek başkanları, mahalle ve köy muhtarları ile Kuvayi Milliyeci ve Muharip Gaziler katıldı.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
Diğer Fotoğraflar