::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARSUS'TA ÖĞRENCİLERE BEDAVA SÜT DAĞITILDI

Tarsus'ta Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ile Tarsus Süt Üreticileri Birliği işbirliğinde ‘'sosyal sorumluluk ve farkındalık projesi'' kapsamında öğrencilere bedava süt dağıtıldı
TARSUS'TA ÖĞRENCİLERE BEDAVA SÜT DAĞITILDI
Haber Giriş:
16 Ocak 2020 Perşembe 10:12

Tarsus’ta  Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ile Tarsus Süt Üreticileri Birliği  işbirliğinde ‘’sosyal sorumluluk ve farkındalık projesi’’ kapsamında öğrencilere  bedava süt dağıtıldı

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyesi ve Tarsus Süt Üreriticileri Birliği başkanı Danyal Avşar,Şehit Cemre Salih Gözen İlkokulu’nda düzenlenen etkinlikte, gelişmiş ülkelerde yıllık kişi başına 70 litre süt tüketildiğini, Türkiye'de ise bu oranın 5 litre olduğunu söyledi.

     Avşar, etkinlikler kapsamında çeşitli okullarda  öğrenciye süt dağıtımı gerçekleştirildiğini belirterek, ''Süt, içerdiği mineraller bakımından çocuk gelişiminde faydalı bir ürün. Velilerin, çocuklarına süt içermeleri konusunda titiz davranmalarını istiyoruz'' dedi.

Başkan Avşar ’Çocuklar bizim geleceğimiz, onların sağlığını her şeyden daha çok önemsiyoruz. Bu tür etkinliklerle de sağlık beslenmeye dikkat çekmek istiyoruz. Amacımız toplumda sağlık bilinci oluşturmak.’ ’dedi.

Danyal Avşar’ın organizasyonuyla düzenlenen etkinlikte sağlıklı beslenmeye dikkat çekilirken, çocuklara süt ve süt ürünlerini tüketmenin faydaları hakkında bilgi verildi.

 Törende, Ziraat Odası yönetim kurulu üyesi Ali Kuren, Yakup Konca, Okul Müdür Yardımcısı Emine Öz  Altaylılar mahalle muhtarı Perihan Özcan da hazır bulundu.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google