::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARSUS'TA YENİ BİR LEZZET MEKANI ''TOROS SULTANN KURUYEMİŞ''

Sultann Kuruyemişleri çerez ve şekerleme çeşitleriyle artık Tarsus halkı'nın hizmetinde
TARSUS'TA YENİ BİR LEZZET MEKANI ''TOROS SULTANN KURUYEMİŞ''
Haber Giriş:
03 Mart 2020 Salı 11:23

Sultann Kuruyemişleri çerez ve şekerleme çeşitleriyle artık Tarsus halkı’nın hizmetinde.

Yıllardır Tarsus halkına hizmet veren ‘’Toros Ekmek’’ yeni bir işletmeye  imza attı.Toros Ekmek İş insanı Sultan Ok’un açtığı ‘’Toros Sultann Kuruyemiş’’ işyeriyle hizmet sekötrüne bir halka daha ekledi.

Tarsus’un yeni lezzet mekanları arasında yer alan dekorasyonu,  kalitesi,  temizliği ve uygun fiyat politikası ile her kesimden müşteriye hitap edebilecek konsepte sahip olan  “TOROS SULTANN KURUYEMİŞ”, muhteşem bir damak tadı için doğru adres.

Sultann Kuruyemiş’in atmosferi şık, rahat ve modern…İç mimarisiyle zevk ve konforun içiçe yaşandığı bir ortam olan Toroso Sultann Kuruyemiş Tarsus Halkının  hizmetinde.

Yeni mahalle Toros Ekmek fırının bitişiğinde hizmete giren Toros Sultann Kuruyemiş kuruyemiş çeşitlerinin yanında, cezerye, lokum çeşitleri, kahve çeşitleri, ceviz çeşitlerinden oluşan geniş ürün çeşidinin yanında, fıstık, leblebi kavurma makinesi ve ayçekirdeği kavurma makinelerinin de Tarsusluların hizmetinde olması.

Toros Sultann Kuruyemiş İşletmecisi Sultan Ok ''en uygun fiyat ve en yüksek kalite'' anlayışıyla hizmet verdiklerini belirtti

Biz de Toros ailesinin  yeni hizmet zincirinin hayırlı ve uğurlu olmasını  diliyor, bol kazançlı günler temenni ediyoruz.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
Tarsus Ticaret Borsası Personellerine Ödül
12:48
Kaan Saltık'dan TSO'ya ziyaret
EKONOMİ

16 Kasım 2023 Perşembe 11:23

Kaan Saltık'dan TSO'ya ziyaret

Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Saltık Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak'ı ziyaret etti
11:23
Mersin Agropark Türkiye'ye model oluyor
EKONOMİ

02 Kasım 2023 Perşembe 10:08

Mersin Agropark Türkiye'ye model oluyor

10:08
SABRİ TEKLİ GÜVEN TAZELEDİ
EKONOMİ

29 Mayıs 2023 Pazartesi 09:45

SABRİ TEKLİ GÜVEN TAZELEDİ

09:45