::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARSUS'TA ZAFER COŞKUSU

TARSUS'TA ZAFER COŞKUSU
Haber Giriş:
01 Eylül 2021 Çarşamba 09:51

30 Ağustos Zafer Bayramı Tarsus’ta törenlerle kutlandı.Kutlamalar ilk olarak Cumhuriyet Meydanında başladı. 

Törene  Toroslar Kaymakamı  ve Tarsus Kaymakam vekili  Ahmet Hikmet Şahin,  Garnizon komutanı Binbaşı Şükrü Uzundağ, Tarsus Belediye Başkanı Dr.Haluk Bozdoğan,Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, Adalet Komisyonu başkanı Engin Koç,Tarsus Jandarma Komutanı Binbaşı  İnanç Marım, Tarsus Emniyet müdürü Ercan Elbir, Ak Parti Tarsus ilçe başkanı Hasan Podak, MHP Tarsus ilçe başkanı Mehmet Çelik, İyi Parti Tarsus ilçe başkanı Danyal Mercan, daire amirleri, Muharip Gaziler Derneği başkanı Rasim Yuvarlaoğlu  Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği başkanı İsmail Taşgit,, Sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, öğrenciler ve halk katıldı.

Tören Cumhuriyet Anıtı'na Toroslar Kaymakamı ve Tarsus Kaymakam vekili Ahmet Hikmet Şahin, Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın  Atatürk Anıtına çelenk bırakmasıyla başladı.Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu.

Ardından 52’inci Yenice Mühimmat Bölük Komutanlığında görevli Asteğmen Remzi Biltekin günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam edildi.

Muharip Gaziler Derneği’nden Necmettin Ünal ile Tarsus Kuvayı Milliye Mücahitler Derneğinden Zeynep Peltek birer şiir okudular.

Daha Sonra Tarsus Şehitliği ziyaret edilerek, Şehitlrimizin ruhuna Kur’an tilavet edildi  ve dua yapıldı. Şehit mezarlarına  karanfil bırakıldı.

Törenler Toroslar Kaymakamı ve Tarsus Kaymakam vekili Ahmet Hikmet Şahin’in kaymakamlık bahçesinde tebrikleri kabulü ile sona erdi.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google