::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus'un En Büyük Kentsel Dönüşüm Projesi Başlıyor

Dinamik, kaliteli ve yenilikçi yapısı ile Tarsus'un markası Mevsim İnşaat Tarsus'ta en büyük kentsel dönüşüm projesine imza atmaya hazırlanıyor
Tarsus'un En Büyük Kentsel Dönüşüm Projesi Başlıyor
Haber Giriş:
21 Eylül 2020 Pazartesi 14:55

Dinamik, kaliteli ve yenilikçi yapısı ile Mevsim İnşaat,  Tarsus’ta en büyük  kentsel dönüşüm projesine imza atıyor.

Mevsim İnşaat  Tarsus’un giriş kapısı niteliğindeki Duatepe  mahallesinde  27 bin  metrekarelik  bir alanda,  konut ve işyeri  inşaatına  yakında başlayacak

Mevsim İnşaat Tarsus’a yakışan, yeşil alanları, sosyal alanları, spor alanları, ticari alanları ve modern şehir yaşamına  uygun iç mimarisi ile çağdaş modern  rezidanslardan oluşan zengin bir yaşam alanı sunacak.

Esnek daire seçenekleri, modern mimari ve kalite, Mevsim İnşaatın projelendirdiği bu projede yaşama ayrıcalığı sadece sizlerin yaşam kalitenize değil aynı zamanda Tarsus kentinde bir ilk olduğundan şehrimize de bir katma değer katacak.

13 bloktan  oluşacak ve 15 katlı olacak 1+1, 2+1,3+1,4+1 ve 5+1  daire tiplerinin bulunduğu  projede 738 daire yer alacak.

DUATEPE KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ

Duatepe Kentsel  Dönüşüm ile Tarsus güzelleşiyor ve gelişiyor,dönüşüm başlıyor..

“Bir yaşam alanının çok ötesinde.. Tarsus’un parlayan bölgesinde,  içinde  alışveriş alanlarından çocuk oyun alanlarına,  açık hava spor tesislerinden, yürüyüş ve süs havuzlarına kadar pekçok sosyal donatının  içinde yer aldığı dev proje hayata  geçiyor.

Bu projelerdeki  donatılar ve ticari alanlar , evlerinizin değerine değer,  yaşamınıza da büyük bir dinamizm katacak.

Mevsim inşaatın oluşturduğu bu proje ile alıştığınız yaşamın çok ötesine geçeceksiniz. Bir evden beklediğinizin  her şeyin  çok daha fazlası var. Daha  geniş ve daha konforlu evler, daha büyük yemyeşil, parklar, daha fazla aktivite daha kıymetli bir konum, daha iyi bir yatırım.

Mersin’in  yükselen  yıldızı Tarsus aynı zamanda yeni yatırım yaşam ve yeni iş merkezi, Kentsel dönüşümle Tarsus’un ayrıcalıklı merkezi haline gelecek olan  Duatepe,  ulaşım kolaylığı ve yeni mimarisi  ile Tarsus’un yeni gözdesi. Haftanın her gününü dolu dolu yaşayacağınız sınırsız aktiviteler sizleri bekliyor. Yürüyüş yolları, yeşilin içinde sohbetlerinizi keyifle geçirebileceğiniz oturma alanları, hobi alanları, çocuk oyun alanları, süs havuzları bütün ihtiyaçlarınız için dev sosyal tesis…

Hareketli jimnastik alanları, 5 yaş altı çocuklar için  oyun  alanları, oyun parkları, Trambolin, basketbol , voleybol,  tenis sahası,  açık süs havuzları , yapay gölet, yürüyüş alanları, oturma alanları, kafeteryalar, toplantı alanı, market ve alışveriş alanı, mağazalar, restoranlar, kreş ve gündüz bakım evi, açık- kapalı otopark..

Dinamik bir anlayışla çalışmak. İnşaat sektörü içinde bulunduğumuz konjoktürel yapı itibariyle  son derece  hareketlidir. Böylesine hareketli bir sektör de lider olmak çok daha dinamik bir yapılanmayı şirketin temel değerleri arasında görmeyi gerektirir.. Mevsim inşaat sahip olduğu bu yapılanma sayesinde sadece inşaat  teknolojisindeki hızlı değişimlere, sektörel hareketliliğe ve mevzuat değişikliklerine hızla uyum sağlamakla kalmıyor, dinamizmini ürettiği projelere de yansıtıyor. Modernin yanı sıra tüm diğer Mevsim inşaat projeleri de içinde yaşadığımız çağın gerekliliklerini harcında barındırıyor.

Kaliteli yapılar, kaliteli yaşamlar sunmak.. Modern kent yaşamıyla beraber insanların öncelikleri de değişiyor. İnsanlar  artık yaşadıkları evlerin  kendi yaşamlarında  öncelikli unsur olduğunu biliyor. Bu nedenle  Mevsim inşaat  kaliteyi hem inşaat kalitesi, hem de insanların yaşamını güzelleştiren bir katma değer olarak görüyor.

Mevsim inşaatın projeleri ile kaliteli yaşama alışkanlığı evden başlıyor. Her projesindeki kalite anlayışıyla  insanı ve doğayı merkez alan   mimari kimliğiyle Mevsim inşaat kentin yaşam kalitesini artırıyor. Bu proje Tarsus markası olan Mevsim inşaat tarafından projelendirilip sizlere sunulmuştur.

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google