::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARSUS'UN GÜÇLÜ KADINLARI ÖDÜLLERİNİ ALDI

Vojim Sisters Club Red Party Sadakat Ödülleri dağıtıldı
TARSUS'UN GÜÇLÜ KADINLARI ÖDÜLLERİNİ ALDI
Haber Giriş:
26 Aralık 2019 Perşembe 11:58

Vojim Sisters Club Red Party  Sadakat Ödülleri dağıtıldı.1999 yılında "VOJİM" markası ile kurulmuş olan  Tarsus' un ilk tam donanımlı sağlıklı yaşam ve spor merkezi kurulduğu yıldan bu zamana kadar onlarca fitness sporcusu ve onlarca antrenör yetiştirdi.

Bugün; " Annemle babam VOJİM de tanışmış diyen 16 yaşında çocuklar var" . Bu bilinirlikle Tarsus'a mal olmuş olan Vojim yine bir ilke imza atarak 2014 yılında VOJİM SISTERS adı ile Tarsus'un ilk bayanlara özel Fitness ve SPA kulübünü kurdu.

Görkemli bir açılışla hizmet hayatına başlamış olan VOJIM SISTERS CLUB 'ın açılışında biz de bulunmuştuk.Açıldığı yıldan bu zamana kadar her yıl Aralik ayında  " RED PARTY" konseptiyle üyelerine erken yılbaşı kutlaması yapan VOJIM SISTERS bu yıl artan taleple beklenen partisini yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. Kadınların doyasıya eğlendiği, 3-4-5 yıllık üyeliklerin sadakat ödülleri aldığı, herkesin kırmızı kıyafet giydiği bu ilginç ve kadınların dört gözle beklediği bu partide zumba dans gösterisi de yapıldı.

 Vojim Sisters Club  yetkilileri partiye 60 farklı hediye ile çekiliş sponsoru olan Tarsus firmalarına aurica teşekkür etti.

İşletmeciliğini Derya Kaleli Yiğit’in yaptığı Vojim Sisters Club’ın  etkinliğe Tarsus Belediye Başkan yardımcısı Dr.Füsun Kaleli, Çocuk Hastalıkları uzmanı Dr.Hatice Kaleli Babaoğlu da katıldı.

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56
MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ
GÜNCEL

25 Mart 2024 Pazartesi 11:29

MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ

11:29