::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARSUS'UN OVA BÖLGESİNDEKİ GRUP YOLUNDA ASFALTLAMA ÇALIŞMASI

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ UZUN ZAMANDIR PROBLEM YAŞANAN YOLU YENİDEN ASFALTLIYOR
TARSUS'UN OVA BÖLGESİNDEKİ GRUP YOLUNDA ASFALTLAMA ÇALIŞMASI
Haber Giriş:
16 Mayıs 2020 Cumartesi 12:25

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü yol bakım ve onarım ekipleri, havaların ısınmasıyla birlikte asfaltlama çalışmalarına hız verdi.

Büyükşehir ekipleri, Tarsus’un ova bölgesinde yer alan ve özellikle tarımsal üretimin yoğun olarak yapıldığı Halitağa, Kelahmet, Akarsu, Ağzıdelik ve Baharlı mahalleleri ile çevrede bulunan diğer yerleşim yerlerinde yaşayan vatandaşların sıklıkla kullandıkları ve oldukça kötü olan yolda zemin düzenleme ve asfaltlama çalışması gerçekleştiriyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü yol bakım ve onarım ekipleri, havaların ısınmasıyla birlikte asfaltlama çalışmalarına hız verdi. Çalışmalar kapsamında lokal noktalarda bakım faaliyetleri yürüten Büyükşehir ekipleri, kavşak ve grup yollarında da kapsamlı düzenleme ve asfaltlama çalışması gerçekleştiriyor.

Büyükşehir ekipleri, Tarsus’un ova bölgesinde yer alan ve özellikle tarımsal üretimin yoğun olarak yapıldığı Halitağa, Kelahmet, Akarsu, Ağzıdelik ve Baharlı mahalleleri ile çevrede bulunan diğer yerleşim yerlerinde yaşayan vatandaşların sıklıkla kullandıkları ve oldukça kötü olan grup yolunda zemin düzenleme ve asfaltlama çalışmasını yerine getiriyor.

Bölgede bulunan tarımsal üretim ve paketleme tesisleri tarafından da sıklıkla kullanılan Halitağa, Kelahmet grup yolunda, Alifakı yol ayrımından başlanarak zemin düzenleme çalışması yapıldı. Çalışmalar kapsamında yolun yaklaşık bin 300 metre uzunluğundaki oldukça kötü durumda olan bölümü asfaltlanacak.

Araçların ve özellikle kamyonların geçişi esnasında yoğun tozun oluştuğu yolda Büyükşehir tarafından yapılan asfaltlama sonucunda bu problemde ortadan kaldırılmış olacak.

Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü yol bakım ve onarım ekipleri, sorumluluk alanları içerisindeki birçok noktada daha önümüzdeki günlerde asfaltlama çalışması yürütecek. 

Paylaş:  Facebook Twitter Google