::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TASİAD BAŞKANI KARA'DAN TEŞEKKÜR

Tarsus Sanayici ve İş adamları Derneği(Tasiad) başkanı Hamza Kara,başkan seçilmesin ardından teşekküre açıklamasında bulundu.
TASİAD BAŞKANI KARA'DAN TEŞEKKÜR
Haber Giriş:
09 Şubat 2019 Cumartesi 17:24

Tarsus Sanayici ve İş adamları Derneği(Tasiad) başkanı Hamza Kara,başkan seçilmesin ardından teşekküre açıklamasında bulundu.

 

Kara yaptığı teşekkür konuşmasında, “Geçtiğimiz hafta yapılan gelen kurulumuzda şahsıma ve yönetim kurulu uza görev alan arkadaşlarımıza gösterdiğiniz güvenden dolayı hepinize teşekkür ediyorum.  Ayrıca TASİAD'ın hizmet bayrağını bugüne dek başarıyla temsil eden kıymetli Başkanımız sayın Yakup Ateş ve Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımıza da şükranlarımızı iletiyorum. Tarsus Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu olarak, kentimizin, bölgemizin ve ülkemizin kalkınması için tüm üyelerimizle birlikte el ve gönül birliği içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. TASİAD olarak çağdaş uygarlık hedefiyle başta Tarsus’umuz olmak üzere, Mersin, Çukurova ve dolayısıyla ülkemizin kalkınması ve gelişmesi için büyük bir heyecan ve şevkle çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi ve şunları kaydetti:

“TASİAD olarak öncelikle kentimizin tüm dinamikleri, Milletvekillerimiz, STK’lar, Mülki Amir, Yerel Yönetim, siyasi partiler, Meslek Odaları ve Basın mensuplarımızla birlikte el ele vererek, Tarsus’umuz için hayati önem arz eden konularda işbirliği yapmayı sürdüreceğiz. TASİAD olarak bizler, Adana ve Mersin’i bir ve beraber Çukurova Bölgesi olarak gören, Mersin ve Adana’nın ancak el ele verdiği, birlikte hareket ettiği zaman daha çok kalkınacağına, bir ve beraber olduğu zaman bölgede yaşayanların refah düzeyinin yükseleceğine, yaşam kalitesinin artacağına yürekten inanıyoruz. Bizler bir arada yaşama kültürünü ve hoşgörüyü en iyi şekilde yaşatan bir bölgeyiz. Tarsus, Mersin, Adana; kısaca Çukurova Bölgesi Türkiye’nin en önemli tarım havzasına sahip bir bölgedir. Her zaman söylediğimiz gibi bizler Tarsus, Mersin, Adanalı, yani Çukurovalı olarak gücümüzü birleştirip, bir ve beraber olursak, güçlü bir Çukurova lobisine sahip olursak, hedeflerimize daha kısa sürede kavuşma olanağını yakalayabiliriz.Tarsus, Mersin ve Adana olarak, kısaca Çukurova Bölgesi olarak, “Ortak Akıl’da” buluşup, bölgemizin gelişmesi için hep birlikte el ele vererek üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmek durumundayız. Bu amaçla Ortak Stratejiler geliştirmeye, şehrimizin, ilimizin ve bölgemizin eksikliklerini dile getirmeye, iş dünyasının ufkunu açmaya hep birlikte devam edeceğiz. Biz TASİAD olarak, Tarsus’umuza her türlü yatırımın yapılmasının gerekliliğini sürekli olarak dile getiriyoruz, bu konudaki ısrarımızı devam ettirmeye kararlıyız. Bunların yanı sıra şehrimizde tarıma dayalı sanayinin mutlak surette oluşması gerektiğini de öteden beri söylemekteyiz. Türkiye’nin en verimli ve bereketli topraklarına sahip olan Tarsus’umuzda tarıma dayalı sanayinin kurulması bölgemiz için çok önemli projelerin başında gelmektedir. Bölgemizin olmazsa olmazı olan ve hatta Tarsus’umuzun katalizör gücü olan tarım sektörünün daha çok gelişmesi ve üretilen ürünlerin daha iyi değerlendirilmesi, üreticilerimizin daha çok para kazanması için tarıma dayalı sanayiyi mutlaka hayata geçirerek, bu alandaki yatırımların artık başlatılması kaçınılmazdır. Tarsus’umuzu bir Marka Şehir haline getirmek için bu kentte yaşayan herkese büyük bir sorumluluk ve görev düşmektedir. Biz TASİAD olarak Tarsus’umuzun hak ettiği yere ulaşması noktasında dün olduğu gibi bugün ve yarında taşın altına sadece elimizi değil, yüreğimizi koymaya devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Bu duygu ve düşüncelerle Genel Kurulumuzun önce Tarsus’umuza ve bölgemize, ülkemize ve iş dünyasına hayırlı olmasını diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google