::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tasiad emniyet müdür Çakan'ı ziyaret etti

Tarsus Sanayici ve İşadamları Derneği (Tasiad) Başkanı Yakup Ateş ve Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü Salim Çakan'ı makamında ziyaret ettiği bildirildi.
Tasiad emniyet müdür Çakan'ı ziyaret etti
Haber Giriş:
26 Ekim 2015 Pazartesi 18:56

Tarsus Sanayici ve İşadamları Derneği (Tasiad) Başkanı Yakup Ateş ve Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü Salim Çakan’ı makamında ziyaret ettiği bildirildi.

Tasiad’dan yapılan yazılı açıklamaya göre  Tasiad Başkanı Yakup Ateş, üyelerinin destek ve önerileriyle yaşadıkları kent olan Tarsus başta olmak üzere Mersin ve Adana ile birlikte, bereketli toprakların üzerinde kurulu tüm Çukurova Bölgesinin ve de dolayısıyla ülkenin daha çok gelişmesi ve kalkınması için çalışmalarını daha da artan bir tempoda sürdürmenin çabası içinde olduklarını ve bu konuda çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirtti

Bölgedeki Sivil Toplum Kuruluşları ile ortak akılda birleşerek ortak stratejiler geliştirerek, güçlerini birleştirmekte olduklarını, böylece sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirebilmek için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüklerini vurgulayan TASİAD Başkanı Yakup Ateş, “Dün olduğu gibi bugün ve yarın biz iş dünyası insanlarına çok önemli görevler düşmektedir. Kentimiz, bölgemiz ve ülkemiz için hep birlikte ve bireysel olarak yapacağımız çok şeyler var. Geleceğe emin adımlarla ulaşmak için daha çok çalışmak, daha çok birlik ve beraberlik içinde olmak, daha çok ortak akılda buluşmaya ihtiyacımız bulunmaktadır” diye konuştu.

Tarsus Emniyet Müdürü Salim Çakan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında, emniyet teşkilatı olarak günün 24 saati halkın can ve mal güvenliği ve huzuru için çalışmaya devam ettiklerini ifade ederek, “Toplumun huzuru için tüm sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar her türlü desteği veriyorlar. Kamu düzenini sağlamak görevimizdir. Göreve geldiğimden bu yana kentimizin asayişi başta olmak üzere ve özellikle uyuşturucu ticaretine karşı tüm gücümüzle devam edeceğiz.” dedi

Halkın her konuda kendilerine yardımcı olduğunu belirten Emniyet Müdürü Salim Çakan, asayiş ve huzurun tam anlamıyla olması için kent ekonomisinin güçlü olması gerektiğini, ekonomik gelişmenin kent kalkınmasına çok önemli katkı sağlayacağını sözlerine ekledi.

Emniyet Müdürü Salim Çakan’ı ziyaretteki TASİAD heyetinde Başkan Yakup Ateş’in yanı sıra, İlker Ovacıllı, Nil Özveren Aşkın, Hakan Canan Can, Sabahattin Yıldırım ve Cahit Kıraşı yer aldı.

Karşılıklı sohbetin ardından TASİAD Yöneticileri Emniyet Müdürü Salim Çakan ile birlikte öğle yemeği yedi.

 

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google