::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TASİAD Yönetimi Üye Ziyaretini Sürdürüyor

Tarsus Sanayici ve İşadamları Derneği (Tasiad) Başkanı Yakup Ateş ve Yönetim Kurulu üyeleri, Üye ziyaretleri ve yeni üye ziyaret çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.
TASİAD Yönetimi Üye Ziyaretini Sürdürüyor
Haber Giriş:
25 Aralık 2017 Pazartesi 10:13

Tarsus Sanayici ve İşadamları Derneği (Tasiad) Başkanı Yakup Ateş ve  Yönetim Kurulu üyeleri, Üye ziyaretleri ve yeni üye ziyaret çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Tasiad Başkanı Yakup Ateş, beraberinde Tasiad Genel Sekreteri Nil Özveren Aşkın, Yönetim Kurulu üyeleri İlker Ovacıllı, Hakan Canan Can, Mehmet Karagözlü, Sebahattin Yıldırım ve İhsan Kocamaz ile birlikte Tasiad üyesi tanınmış İşadamı Fikri Bucak ve Tasiad’ın yeni üyesi Avşarlar Kuruyemiş’in sahiplerinden Bayram Avşar’ın işyerlerine nezaket ziyaretinde bulundu.

Tasiad Başkanı Yakup Ateş, “Tasiad Yönetimi olarak sistemli olarak üyelerimize fırsat buldukça ziyaretlerde bulunup, karşılıklı fikir alış verişinde bulunuyoruz. Özellikle ilçemizde ekonominin canlanmasını, girişimcilerin şehrimize yatırım yapmalarını istiyoruz. Bu konuda daha aktif çalışmaktayız” dedi.

Tasiad’ın kent bileşenleriyle, meslek odaları ve tüm siyasileriyle birlikte, sorunları gerçekçi bir zeminde değerlendirerek, çözüm yollarını aramaya ve her olumlu girişime katkı sunmaya çalışan ve gönüllülük esasıyla hizmet veren bir sivil toplum kuruluşu olduğunu vurgulayan Başkan Yakup Ateş, Yönetim Kurulu üyesi veya aktif üyelerin önerilerini de gündeme alarak hayata geçirilmesi noktasında özveriyle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Tasiad Üyesi tanınmış işadamı Fikri Bucak ve Tasiad’ın yeni üyesi Bayram Avşar ise, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirip, Başkan Yakup Ateş ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.(kaynak:Tarsus Sanayici ve İşadamları Derneği)

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google