::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TASİAD Yönetimi Üyeleriyle istişare toplantısı yaptı

Tarsus Sanayici ve İşadamları Derneği (Tasiad) Yönetim Kurulu ve üyeler, istişare toplantısında bir araya geldiği bildirildi.
TASİAD Yönetimi Üyeleriyle istişare toplantısı yaptı
Haber Giriş:
27 Mayıs 2016 Cuma 10:33

Tarsus Sanayici ve İşadamları Derneği (Tasiad) Yönetim Kurulu ve üyeler, istişare toplantısında bir araya geldiği bildirildi.

 

 

Tasiad’dan yapılan yazılı açıklamaya göre Tasiad Başkanı Yakup Ateş, toplantıda yaptığı konuşmada, “Tasiad, Tarsus’umuzun  ve bölgemizin kalkınması ve gelişmesi  için çok önemli bir sivil toplum kuruluşudur. Tarsus’a yeni yatırımların gelmesi, girişimciliğin artmasına öncülük edebilen son derece önemli bir sivil toplum kuruluşu olarak Tarsus ve Mersin ortak paydasında kentimizin ve bölgemizin sosyal, ekonomik ve kültürel yönden gelişmesi, halkın refah düzeyinin yükselmesi için çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz” dedi.

 

Tasiad’ın üye sayısının giderek arttığını, yeni üye olan işadamlarıyla daha da güçlenmekte olduklarını vurgulayan  Başkan Yakup Ateş, TASİAD olarak üyelerinin  büyük destek ve önerileriyle çağdaş uygarlık hedefi ile başta Tarsus olmak üzere, Mersin, Çukurova ve dolayısıyla Türkiye’nin kalkınması ve gelişmesi için heyecanla çalıştıklarını ifade etti.

 

Türkiye’de ilk İş Geliştirme Merkezi olan İŞGEM’in kurulmasına öncülük eden Tasiad’ın bölgenin kalkınmasına ciddi katkılar sağlamaya devam edeceklerini dile getiren Yakup Ateş, “Tasiad olarak hepinizin bildiği gibi, bölgemize ve ülkemize hayat verecek projelerden birisi olan ve Tasiad olarak yakından takip ettiğimiz Tarsus Kazanlı Sahil Bandı Turizm Bölgesi’nde inşaat çalışmalarına bir an önce başlanılmasını istiyoruz. Bu devasa projenin hayata geçirilmesiyle birlikte şehrimize ve bölgemize yılın 12 ayında yerli ve yabancı turistler gelecek, bölge ekonomimize ciddi bir katkı sağlayacaktır. Bölgemize hayat verecek olan bir diğer devasa eser olan Bölgesel Çukurova Havalimanında geçtiğimiz günlerde alt yapısı için ihale yapıldı. Çukurova havalimanında inşaat çalışmalarına bir an önce başlanılmasını ve belirtilen 550 günlük sürede de tamamlanarak hizmete girmesini istiyoruz.” Şeklinde konuştu.

 

Tasiad Yöneticileri ve üyeleri ise yaptıkları konuşmalarda, “Her zaman dile getirip ifade ettiğimiz gibi, Tarsus, Mersin ve Adana olarak, kısaca Çukurova Bölgesi olarak, “Ortak Akıl’da” buluşup, bölgemizin gelişmesi için hep birlikte el ele vererek üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmek durumundayız. Bu amaçla Ortak Stratejiler geliştirmeye, şehrimizin, ilimizin ve bölgemizin eksikliklerini dile getirmeye, iş dünyasının ufkunu açmaya hep birlikte devam edeceğiz” dediler.

Paylaş:  Facebook Twitter Google