::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TENİS KUPASI SONA ERDİ

Mezitli Belediyesi ve Mezitli Soroptimist Kulübü'nün birlikte düzenlediği Geleneksel Cumhuriyet Tenis Kupası kapsamında ödül kazanan sporcular, kupa ve ödüllerini düzenlenen törenle aldı.
TENİS KUPASI SONA ERDİ
Haber Giriş:
10 Kasım 2018 Cumartesi 13:18

Mezitli Belediyesi ve Mezitli Soroptimist Kulübü’nün birlikte düzenlediği Geleneksel Cumhuriyet Tenis Kupası kapsamında ödül kazanan sporcular, kupa ve ödüllerini düzenlenen törenle aldı.

Mezitli Soroptimist Cumhuriyet Tenis Kupası, 1-29 Ekim 2018 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Turnuvada, dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları Mezitli Belediyesi Aratos Spor Tesisleri’nde düzenlenen törenle verildi.

Törene, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, CHP Mersin Milletvekilleri Alpay Antmen ve Ali Mahir Başarır, Meztli’nin kardeş kenti olan Tempelhof – Schöneberg Belediye Başkan Yardımcısı Jörn Oltmann, CHP Mezitli İlçe Başkanı Bayram Yıldırım, Mezitli Soroptimist Kulübü üyeleri ve tenis severler katıldı. Törende, başarılı olan sporculara kupa ve altın, sponsorlara da plaket verildi. Ödül törenine gösterilen ilgiye teşekkür eden Mezitli Soroptimist Kulübü Başkanı Nalan Varat, amaçlarının Cumhuriyet değerlerine bağlı olarak çağdaş Türk kadınının gelişmesi ve değişmesi için çaba serf ettiklerini söyledi. Başkan Tarhan ise Mezitli’de sporun her dalını yaygınlaştırmak istediklerini belirterek, en önemli bayramlardan olan Cumhuriyet Bayramı coşkusunu daha geniş kitlelerle paylaşmak amacıyla çok farklı alanlarda etkinlikler düzenlediklerini söyledi. Çok önemli bir günde Cumhuriyet sevdalıları ile birlikte olmaktan gururlu ve mutlu olduğunun altını çizen Başkan Tarhan, “Önceki gün İzmir Marşını okuduğu için öğrenci gençlerimize okul idaresi tarafından şiddet uygulandı. Maalesef Cumhuriyeti kutladığımız bir döneme denk geldi. Halkımızın Cumhuriyet değerlerine ve Atatürk’e gösterdiği ilgi ve bağlılık geleceğe yönelik umutlarımızı artırmıştır. Cumhuriyetle mutlu olmaya gurur duymaya devam ediyoruz. Aşkla kutluyoruz” dedi.(kaynak:Mezitli Belediyesi)

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
LİG ŞAMPİYONU TARSUS BELEDİYESİ OLDU
SPOR

09 Nisan 2023 Pazar 13:26

LİG ŞAMPİYONU TARSUS BELEDİYESİ OLDU

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, emin adımlarla ilerleyerek ligi şampiyon olarak tamamladı
13:26
MSK RAKİP DİNLEMİYOR: 82-95
SPOR

26 Mart 2023 Pazar 17:12

MSK RAKİP DİNLEMİYOR: 82-95

17:12
MSK FİNAL VURUŞUNU YAPTI: 70-87
SPOR

27 Kasım 2022 Pazar 19:07

MSK FİNAL VURUŞUNU YAPTI: 70-87

19:07