::
18 Nisan 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TFD TARSUS FOTOGRAF DERNEĞİ'NDEN ANKARA ÇIKARMASI

TFD TARSUS FOTOGRAF DERNEĞİ'NDEN ANKARA ÇIKARMASI
Haber Giriş:
16 Ekim 2019 Çarşamba 09:01

Tarsus Fotoğraf Derneğinden (TFD)  Ali Özdemir, Kaan Özdemir, Fikriye Yıldırım, Mehmet Karaçor’dan oluşan dört kişilik bir grup Ankara’nın sayılı ve öncü Fotoğraf Derneklerinden olan FSK (Fotoğraf Sanatı Kurumu) da hazırladıkları 2 foto sunumla görücüye çıktılar.

Son Patoz ve Çulfalık foto sunumlarıyla izleyicilere güzel bir gece yaşattılar. Tarsus ve çevresinde artık son demlerini yaşayan kaybolmak üzere olan iki değeri gündeme taşıdılar. Ankaralı sanatsever ve usta fotoğraf hocalarından büyük beğeni aldılar. Sunum sonrası yapılan sohbette Ömer Gemici, Necip Evlice, Tekin Ertuğ, Adnan Aytaç, Vacit Arman, Halil İbrahim Tutak, Gökhan Müftüoğlu ve Mehmet Uçar gibi fotoğraf duayenlerinden tam not aldılar. Anadoluyu anlatan bu tür sunumların gelecek nesillere aktarılmasında büyük payı olduğunu belirtiler. Ve ekipten benzer sunumlar beklediklerini, Tarsus ve çevresinin daha çok tanıtılmasını fotoğraf sanatçıları olarak ziyaret ederekfotoğraf çekmek istediklerini belirttiler.

Gecenin sonunda Tarsus Çöreği, Peksimet ve Şalgam sunumu yapıldıktan sonra, belge törenine geçilerek Mersin Milletvekili Sayın Baki Şimşek katılımcıların teşekkür belgelerini sundu.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google