::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TİY Basın Sözcüsü Hakan Canan Can

TFF 2. Ligi Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus idmanyurdu Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, Pazar günü kendilerini ligin en zor maçlarından birinin beklediğini bildirdi.
TİY Basın Sözcüsü Hakan Canan Can
Haber Giriş:
02 Kasım 2018 Cuma 14:49

TFF 2. Ligi Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus idmanyurdu Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, Pazar günü  kendilerini ligin en zor maçlarından birinin beklediğini  bildirdi.

Kendileri gibi rakipleri olan Şanlıurfaspor’un de  grupta hedefleri v e beklentileri  olduğuna dikkat çeken Basın Sözcüsü Can,   takım olarak bu zor maça hazır  olduklarını belirtti.

TARAFTARLARIMIZI DAVET EDİYORUM

Cefakar vede  vefakar taraftarlarımız  Tarsus idmanyurdu’nun bir parçası olduğuna dikkat çeken Basın Sözcüsü Can, “Taraftarlarımızın bizleri ezon başından bu yana gerek iç sahamızda, gerekse deplasman maçlarımızı bizleri  yalnız bırakmayarak hep itici güç olarak yanımızda  oldular.  Pazar günü  ise ligde  hedefimizi olgunlaş tıracak, güçlendirecek Şanlıurfaspor maçında da  taraftarlarımızı yanımızda görmek ve desteklerini  ise beklemekteyiz.Birlik, beraberlik içerisinde Şanlıurfaspor maçını hep birlikte  kazanalım, galibiyet sevincini  hep birlikte yaşayalım. Şehir Stadı’nı dolduralım, tek yürek tek bilek olalım, Şanlıurfaspor maçını kazanarak Şampiyonluk yolunda bir engeli arzuladığımız şekilde  aşalım. taraftarlarımızı, Tarsuslu futbolseverleri  Pazar günü saat 13:30’da  başlayacak olan Şanlıurfaspor maçına  davet ediyorum”dedi.

OYUNCULARIMIZIN MORALİ  YERİNDE...

Tarsus idmanyurdu Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, Şanlıurfaspor maçı öncesi oyuncularının morallerinin üst seviyede  olduğunu  belirtti. Yönetim kurulu olarak Teknik ekip ve oyunculara  güvendiklerini belirterek “Yılmaz Can ve Yasin Abdioğlu'nun tedavileri hala sürüyor. Futbolcumuz Aytaç Öden'in safra kesesi tedavisi devam ediyor. Abdullah Halman ve Okan Yıldız düz koşulara başladı. Ş.Urfa maçında Takım arkadaşları bu  oyuncularımızın yokluğunu aratmayacaklardır.”ifadelerini kullandı.

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
LİG ŞAMPİYONU TARSUS BELEDİYESİ OLDU
SPOR

09 Nisan 2023 Pazar 13:26

LİG ŞAMPİYONU TARSUS BELEDİYESİ OLDU

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, emin adımlarla ilerleyerek ligi şampiyon olarak tamamladı
13:26
MSK RAKİP DİNLEMİYOR: 82-95
SPOR

26 Mart 2023 Pazar 17:12

MSK RAKİP DİNLEMİYOR: 82-95

17:12
MSK FİNAL VURUŞUNU YAPTI: 70-87
SPOR

27 Kasım 2022 Pazar 19:07

MSK FİNAL VURUŞUNU YAPTI: 70-87

19:07