::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TOROS KOLEJİ'NDE ANLIK GÖREV ŞENLİĞİ

Toros Koleji Mersin'de eğitim alanında yine bir ilki gerçekleştirerek, Hayal Gücüne Yolculuk Derneği ile birlikte Anlık Görev Şenliği düzenledi.
TOROS KOLEJİ'NDE ANLIK GÖREV ŞENLİĞİ
Haber Giriş:
24 Kasım 2018 Cumartesi 16:31

Toros Koleji Mersin’de eğitim alanında yine bir ilki gerçekleştirerek, Hayal Gücüne Yolculuk Derneği ile birlikte Anlık Görev Şenliği düzenledi.

Dünyanın en büyük yaratıcılık, takım çalışması ve çözüm geliştirme organizasyonu olan DI-Destination Imagination’a hazırlık kapsamında düzenlenen Anlık Görev Şenliği 17 Kasım tarihinde 50. Yıl Yerleşkesinde bulunan Toros Koleji’nde gerçekleşti.

Anlık Görev Şenliği’nde Türkiye’nin farklı şehirlerinden, farklı özel okul ve devlet okullarından ve pek çok farklı yaştan öğrencilerin takım ruhu içinde kendilerine verilen anlık görevleri başarıyla yerine getirdiklerini belirten Okul Müdürü Fatma Kozacıoğlu, “Geleceğimizin yaratıcı olacak siz sevgili öğrencilerimize ve Destination Imagination Projesiyle sizleri geleceğe hazırlayan değerli eğitimcilerimize Kuşadası’ndaki turnuva öncesinde önemli bir tecrübe kazandırdığına inandığımız bu Anlık Görev Şenliğine ev sahipliği yapmış olmaktan büyük onur duyuyoruz” dedi. Destination Imagination programını dört yıldır Toros Koleji’nde uygulamakta olduğunun altını çizen Kozacıoğlu, “Öğrencilerimize ne kadar büyük bir katkısı olduğunu yaşayarak görmekteyiz. Sevgili takım liderlerimizin tüm yüreklerini koydukları bu çalışmalar sonunda geçen yıl takımımız Türkiye Turnuvasının ardından Dünya Finallerine katılma hakkını elde etti. Amerika’da belki de hayatlarının en çılgın serüvenini yaşadılar ve dünya on ikincisi olarak döndüler. Kazandıkları sadece bir ödül değildi, öğrencilerimizin hayal güçleri, yaratıcılıkları, takım ruhuyla işbirliği içinde çalışma becerileri, hızlı düşünme,  proje ve sunum yapma becerileri gelişti, zaman yönetimini öğrendiler.

Bu önemli eğitim projesini Türkiye’ye kazandıran Destination ImaginationTürkiye Direktörü ve Hayalgücüne Yolculuk Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeynep Edirnecik’e ve Hayalgücüne Yolculuk Derneği Yönetim Kurulu üyesi Erdi Altun’a şahsım, okulum, velilerimiz ve bugün burada Anlık Görev Şenliğine katılan tüm öğrenciler ve eğitimciler adına yürekten teşekkür ediyorum.

Bugün okulumuzda gerçekleşen bu hayal kadar olağanüstü şenliğe emek veren, Destination Imagination projesine gönül vermiş değerli öğretmenlerimize başta Bilge Asparuk, Sinem Bedük, Aybeniz Akın, Yağmur Develi, yabancı diller bölüm başkanımız Funda Aznik, Anaokulu müdiremiz Suzan Yılmaz ve tüm yabancı dil öğretmenlerimize ve tüm idareci ve öğretmen arkadaşlarıma, öğrencilerimize ve tüm personelimize huzurlarınızda en içten teşekkürlerimi sunuyorum.

Bugün Anlık görev şenliğine katılan eğlenen ve önemli bir eğitim etkinliği gerçekleştiren tüm takımları kutluyor, öğrenme heyecanı ve yaratıcılıkla dopdolu bir hayat diliyorum.

Artık, hepiniz Kuşadası ICC’ye tecrübe kazanmış olarak gideceksiniz. Kuşadası’nda çok eğlenmenizi ve çok öğrenmenizi diliyorum” şeklinde konuştu.(kaynak:Toros koleji)

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56
MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ
GÜNCEL

25 Mart 2024 Pazartesi 11:29

MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ

11:29