::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, vergi borcu yapılandırması için tanınan sürenin 27 Ağustos 2018 tarihine kadar uzatıldığını söyledi.
Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna
Haber Giriş:
03 Ağustos 2018 Cuma 08:15

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, vergi borcu yapılandırması için tanınan sürenin 27 Ağustos 2018 tarihine kadar uzatıldığını söyledi.

Geçtiğimiz 31 Temmuz Salı Günü sona ermesi gereken ‘Vergi ve diğer bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin 7143 sayılı kanun’ kapsamındaki yapılandırma başvurularının son tarihinin Resmi Gazete’nin  mükerrer sayısında yayımlanan kararla 27 Ağustos 2018 olarak açıklandığını belirten Başkan Hamit Tuna, borçlarını yapılandıracakların kalan süreyi iyi değerlendirmeleri gerektiğine dikkat çekti.

2018 yılından önceki dönemlere ait borçların, yapılandırma kapsamına girdiğinin bilgisini veren Başkan Tuna; “Emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, haberleşme vergisi, eğlence vergisi, ilan ve reklam vergisi, işgaliye borçları yapılandırma kapsamına alındı ve belediyemizin ücret tarifesine bağlı olarak yapılan hizmetlerin ücretleri yine kapsam dahilindedir. Kanundan yararlanmak isteyen vatandaşlarımız, 27 Ağustos 2018 Pazaresi günü mesai bitimine kadar Belediye idari hizmet binamız ile Yunus Emre Kültür Merkezimizdeki Mali Hizmetler Müdürlüğümüzün Tahakkuk ve Tahsilat Şefliğine başvurarak borçlarını yapılandırabilirler.Mükelleflerimiz, yeniden yapılandırma kapsamında borçlarını peşin ya da 6,9,12,18  taksit halinde ödeyebilecekleri gibi taksit ödemelerini de iki ayda bir yapabilirler” dedi.

Başkan Tuna, mükelleflerin yapılandırma başvuralarını yaptıktan sonra taksit ödemelerini Toroslar Belediyesi’nin; internet adresi www.toroslar-bld.gov.tr  e-belediye sistemi üzerinden de kredi kartıyla gerçekleştirebileceklerini sözlerine ekledi.(kaynak:Toroslar Belediyesi)

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google