::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Toroslar'da Büyükşehir Rüzgârı Esti

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan birçok hizmetin ‘Ramazan Berekettir, Hizmet İbadettir' sloganıyla gerçekleştirilen açılış ve temel atma törenleri Ramazan ayının 20. gününde Toroslar ilçesinde düzenlendi.
Toroslar'da Büyükşehir Rüzgârı Esti
Haber Giriş:
20 Haziran 2017 Salı 18:45

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan birçok hizmetin ‘Ramazan Berekettir, Hizmet İbadettir’ sloganıyla gerçekleştirilen açılış ve temel atma törenleri Ramazan ayının 20. gününde Toroslar ilçesinde düzenlendi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ tarafından Toroslar İlçesinde gerçekleştirilen hizmetlerin açılış ve tanıtım törenleri gerçekleştirildi. İlk olarak Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı Kırsala Hizmetler Şube Müdürlüğü personelleri için kurulmuş olan Güzelyayla Yol Asfalt Kırsala Hizmet Şantiyesi Binası’nın açılış töreni gerçekleştirildi.

Toroslar ve Mezitli ilçe sınırlarını kapsayan mahalle yollarının yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını yürütmek ve kış aylarının olumsuz koşullarında karla mücadele faaliyetlerine ivedi bir şekilde müdahale edebilmek amacıyla kurulan hizmet binasının açılışına Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yanı sıra Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, MHP il ve ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.  (kaynak:Mersin Büyükşehir Belediyesi)

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google