::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TOROSLAR'DA KADINLAR SPOR ALIŞKANLIĞI KAZANDI

Çeşitli branşlarda açtığı spor kursları ile farklı yaş gruplarına spor yapma imkanı sunan Toroslar Belediyesi; Genel Jimnastik kursları ile ilçede yaşayan kadınlara sağlıklı yaşamın kapılarını açıyor
TOROSLAR'DA KADINLAR SPOR ALIŞKANLIĞI KAZANDI
Haber Giriş:
07 Mart 2020 Cumartesi 11:22

 Hobi ve mesleki eğitim kursları ile özellikle ev hanımlarının sosyal hayatın içinde daha aktif yer almalarını sağlayan Toroslar Belediyesi, 15 farklı branşta düzenlediği spor kurslarıyla da takdir topluyor. Bu kurslardan biri olan Genel Jimnastik ile kadınlar, uzman eğitmenler eşliğinde spor yaparak zinde kalıyor.

Çeşitli branşlarda açtığı spor kursları ile farklı yaş gruplarına spor yapma imkanı sunan Toroslar Belediyesi; Genel Jimnastik kursları ile ilçede yaşayan kadınlara sağlıklı yaşamın kapılarını açıyor.

Sporu, yaşamın bir parçası haline getirmeyi hedefleyen belediye, Plates, Zumba, Step ve Aerobik gibi haftanın her günü belli saatlerde verilen ücretsiz kursları ile kadınlara, spor yapmanın yanında keyifli zaman geçirme imkanı da sunuyor. Kurslarda, kursiyerlerin doğum günleri gibi özel günleri de unutulmuyor

Spor ile sigarayı bıraktıklarını söyleyen kursiyerler, kendilerine böyle bir imkanı sunan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a teşekkür ederek, bu kurslar ile düzenli spor yaptıklarını  ve sağlıklı bir şekilde kilo verdiklerini söylediler.

Bu sayede sosyalleştiklerini de belirten kursiyerler; "Burada çok mutluyuz. Spor yapmanın yanı sıra burası bize bir terapi gibi geliyor. Düzenli spor yaparak sigara alışkanlığımızı da bıraktık. Bizler için böyle bir ortam hazırlandığı için çok memnunuz. Başkanımıza teşekkür ederiz" diye konuştu.

Genel Jimnastik Kursuna katılmak isteyen 15 yaş üstü kadınlar, Yusuf Kılıç Mahallesi'nde bulunan Toroslar Belediyesi Ayışığı Kültür Merkezi’ne kimlik fotokopisi ile müracaat edebilir.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
LİG ŞAMPİYONU TARSUS BELEDİYESİ OLDU
SPOR

09 Nisan 2023 Pazar 13:26

LİG ŞAMPİYONU TARSUS BELEDİYESİ OLDU

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, emin adımlarla ilerleyerek ligi şampiyon olarak tamamladı
13:26
MSK RAKİP DİNLEMİYOR: 82-95
SPOR

26 Mart 2023 Pazar 17:12

MSK RAKİP DİNLEMİYOR: 82-95

17:12
MSK FİNAL VURUŞUNU YAPTI: 70-87
SPOR

27 Kasım 2022 Pazar 19:07

MSK FİNAL VURUŞUNU YAPTI: 70-87

19:07