::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tour Of Mersin'de 3. gün heyecanı Tarsus'tan başlayarak Çamlıyayla'da sona erdi

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 5. kez düzenlenen Tour Of Mersin'in üçüncü gününde Genel Klasmanda Almanya'nın Bike Aid takımından Peter Koning birinciliği göğüsleyerek sarı mayonun sahibi oldu
Tour Of Mersin'de 3. gün heyecanı Tarsus'tan başlayarak Çamlıyayla'da sona erdi
Haber Giriş:
29 Nisan 2019 Pazartesi 13:23

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 5. kez düzenlenen Tour Of Mersin’in üçüncü gününde Genel Klasmanda Almanya’nın Bike Aid takımından Peter Koning birinciliği göğüsleyerek sarı mayonun sahibi oldu.

Tarsus’ta başlayıp, Çamlıyayla’da sona eren etaın etkinliğine Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal,Tarsus Belediye başkanı Dr.haluk Bozdoğan,Belediye Meclis üyesi ve Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon kurumu başkanı Ali Boltaç,gerçekleştirilen ödül törenine Çamlıyayla Kaymakamı Orçun Cüneyt Zor, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, tarsus Belediye Başkan yardımcısı Ünzile Kuru,Çamlıyayla İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Selçuk Özdemir, Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe müdürü Murat Tarsuslu muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Tour Of Mersin'in üçüncü gününde, sporcular dereceye girebilmek için Tarsus’tan Çamlıyayla’ya kadar ter dökerken, gün sonunda 3.Etap Genel Klasmanında Almanya’nın Bike Aid takımından Peter Koning birinci, yine Almanya’nın Hermann Rad Team takımından Christopher Hatz ikinci oldu. Üçüncülüğü ise Bahreyn’in VIP Sport takımından Souflane Haddi kazandı.

 

Genel Klasman’da ise sarı mayonun sahibi üçüncü etap genel klasmanın kazananı olan Almanya’nın Bike Aid takımından Peter Koning oldu. Salcano Sakarya BB takımından Mustafa Sayar üçüncü etapta da Tırmanış Liderliğini elden bırakmadı ve Turuncu Mayo’nun sahibi oldu. Herrman Rad Team takımından Florian Obersteiner ise Sprint Lideri olarak üçüncü günde de Turkuaz mayonun sahibi oldu.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56
MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ
GÜNCEL

25 Mart 2024 Pazartesi 11:29

MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ

11:29