::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TSK GÜÇLENDİRME VAKFI'NDAN DALGIÇ ONURUNA VEDA YEMEĞİ

Türk Silahlı Kuvvetleri(TSK) Güçlendirme Vakfı Tarsus Fahri Tanıtım Kurulunca Tarsus Kaymakamlığı Yazı İşleri müdürlüğünden emekli olan Filiz Dalgıç onuruna bir yemek verdi.
TSK GÜÇLENDİRME VAKFI'NDAN DALGIÇ ONURUNA VEDA YEMEĞİ
Haber Giriş:
04 Ocak 2019 Cuma 09:01

Türk Silahlı Kuvvetleri(TSK) Güçlendirme Vakfı Tarsus Fahri Tanıtım Kurulunca  Tarsus  Kaymakamlığı Yazı İşleri müdürlüğünden emekli olan  Filiz Dalgıç onuruna bir yemek verdi.

TSK Fahri Tanıtım Kurulu başkanı Elife Aslan, Tarsus Kır Bahçesinde düzenlediği yemekte, Filiz Dalgıç’a devlete verdiği 45 yıllık hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömür diledi.

Elife Aslan,’’Filiz hanım 45 yıllık hizmetinde vatandaşları sorunlarını kırmadan dökmeden  yapmaya çalıştı. Herkese eşit mesafede davrandı.Kendisi çok vefekar bir insan.Filiz Dalgıç gibi insanlar zor gelir. Biz ne söylesek az. Kelimelere sığmaz.Bu kadar ilgili bir insana az rastlanır. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.’’diye konuştu.

Filiz Dalgıç da onuruna verilen yemeğe katılan herkese teşekkür ederken, ‘’Emekliliğe ayrıldığım bu günde beni yalnız bırakmayan siz değerli dostlarıma minnettarım. ‘’dedi.

Yemeğe Tarsus Nüfus müdürü Aynur Taşyürek ile tanıtım kurulu üyeleri katıldı. 

Paylaş:  Facebook Twitter Google