::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TSO BAŞKANI KOÇAK MUT'TA ODA VE BORSA BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI

Mersin Oda/Borsa Başkanları Mut'ta toplandı
TSO BAŞKANI KOÇAK MUT'TA ODA VE BORSA BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI
Haber Giriş:
18 Eylül 2019 Çarşamba 12:54

Mersin Oda-Borsaları Müşterek Toplantısı Mut Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde yapıldı. Toplantıya katılan Tarsus TSO Başkanı H. Ruhi Koçak bölgesel konulara değinerek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

 

Mut Ticaret ve Sanayi Odası, Mersin il geneli oda- borsa başkan ve yöneticilerini ‘’Mersin İli Oda-Borsaları Müşterek Toplantısı’’nda ağırladı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Mersin Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Lokmanoğlu'nun başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Oda-Borsa başkanları sırayla bölgelerinin potansiyeli ve sorunları hakkında bilgi verdi. Toplantıya katılan Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Koçak, Çukurova Bölgesel Havalimanı, Tarsus Turizm Bölgesi, Tarsus Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, Mersin-Tarsus Agropark, Tarsus Üniversitesi konularında gelinen süreçler hakkında detaylı bilgi verdi. Yapılacak tüm çalışmaların bölge bazında ilerlemesi gerektiğine vurgu yapan Başkan Koçak, özellikle fuar veya festival benzeri etkinliklerin tek tek değil de bölgesel olarak yapılması gerekliliğine dikkat çekti. Birlik ve beraberlik vurgusunun yapıldığı toplantıda bölgesel konular, sorun ve beklentiler kapsamlı olarak görüşüldü.

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
Tarsus Ticaret Borsası Personellerine Ödül
12:48
Kaan Saltık'dan TSO'ya ziyaret
EKONOMİ

16 Kasım 2023 Perşembe 11:23

Kaan Saltık'dan TSO'ya ziyaret

Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Saltık Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak'ı ziyaret etti
11:23
Mersin Agropark Türkiye'ye model oluyor
EKONOMİ

02 Kasım 2023 Perşembe 10:08

Mersin Agropark Türkiye'ye model oluyor

10:08
SABRİ TEKLİ GÜVEN TAZELEDİ
EKONOMİ

29 Mayıs 2023 Pazartesi 09:45

SABRİ TEKLİ GÜVEN TAZELEDİ

09:45