::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TSO'nun Berlin Fruit Logistica Fuar gezisi verimli geçti

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası'nın tarım havzası olan Tarsus'un ürünlerini yurtdışı taleplerine göre yetiştirmek-pazarlamak, soğuk hava depoları, silolar ve güncel paketleme teknolojilerini gözlemlemek amacıyla düzenlediği Almanya Yurt Dışı İş Gezisi üyeler açısından verimli geçtiği bildirildi.
TSO'nun Berlin Fruit Logistica Fuar gezisi verimli geçti
Haber Giriş:
13 Şubat 2017 Pazartesi 10:10

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın tarım havzası olan Tarsus’un ürünlerini yurtdışı taleplerine göre yetiştirmek-pazarlamak, soğuk hava depoları, silolar ve güncel paketleme teknolojilerini gözlemlemek amacıyla düzenlediği Almanya Yurt Dışı İş Gezisi  üyeler açısından  verimli geçtiği bildirildi.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre 8-10 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilen fuar Yaş Meyve ve Sebze konusunda Fruit Logistica dünyanın en büyük fuarlarından bir tanesi olmakla birlikte ihracat potansiyelimizi arttıracak müşteri portföyüne ulaşmamızı sağlayacak katılımcılara sahip olduğu kaydedildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verdildi:‘’Ayrıca , KOSGEB tarafından desteklenen Yurt Dışı İş Gezimiz kapsamında TD-IHK Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası üyeleriyle ikili iş görüşmelerini tamamladık. Mersin Ticaret ve Sanayi Odasının da heyet olarak eşlik ettiği görüşmelerde Çukurova olarak ürünlerimizi pazarlamanın ve ihracatımızı arttırmanın yolları konularına değinilmiş olup ticaretin ve yatırımların karşılıklı artırılabilmesine yönelik görüş alışverişi yapılmıştır.  

Diğer bir aktivitemiz ise Avrupa’nın en büyük Meyve-Sebze Hali Fruchthof Berlin Meyve-Sebze Hal ziyareti olmuştur. Fruchthof Berlin Meyve-Sebze Hal Ziyaretinin amacı heyetimizde bulunan birçok üyemizi yakından ilgilendirmektedir. Tarsus Sebze Halinde ofisleri olan katılımcıların yeni depolama, paketleme, nakliye ve pazarlama teknolojilerini gözlemlemesi fırsatı oluşturan bu ziyaret, Yurt Dışı İş Gezimizin artı bir değeridir

Paylaş:  Facebook Twitter Google
Tarsus Ticaret Borsası Personellerine Ödül
12:48
Kaan Saltık'dan TSO'ya ziyaret
EKONOMİ

16 Kasım 2023 Perşembe 11:23

Kaan Saltık'dan TSO'ya ziyaret

Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Saltık Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak'ı ziyaret etti
11:23
Mersin Agropark Türkiye'ye model oluyor
EKONOMİ

02 Kasım 2023 Perşembe 10:08

Mersin Agropark Türkiye'ye model oluyor

10:08
SABRİ TEKLİ GÜVEN TAZELEDİ
EKONOMİ

29 Mayıs 2023 Pazartesi 09:45

SABRİ TEKLİ GÜVEN TAZELEDİ

09:45