::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TÜBİTAK 50. Liseler Arası Proje Yarışması'nda Tarsus'un başarısı

Tarsus Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin TÜBİTAK 50. Liseler Arası Proje Yarışması Kapsamında bölge finaline kalan Yenice Hüseyin Aytürk Çok Programlı Anadolu Lisesi'ni Ağırladı
TÜBİTAK 50. Liseler Arası Proje Yarışması'nda Tarsus'un başarısı
Haber Giriş:
13 Mart 2019 Çarşamba 09:57

Tarsus Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin TÜBİTAK 50. Liseler Arası Proje Yarışması Kapsamında bölge finaline kalan Yenice Hüseyin Aytürk Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni Ağırladı

Öğrenciler Deger Varol ve Ayşe Şimşek’in Türk Dili ve Edebiyatı alanında “Her Sokakta Şiir Tabelası” adlı Projesi ile bölge finaline kaldığını söyledi.

Okul öğrencilerinin sağladığı bu başarı ile mutlu ve gururlu olduğunu ifade eden Tarsus Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, bu gibi projelerin öğrencilerin bakış açılarını değiştireceğini, onların güven duygularını artıracağını, gelecekleri adına katkı sunacağını belirtti.

Ziyaret, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin’in Erasmus K102 Projesi projesi ile Almanya, Avusturya, ve İspanya’dan dönen öğretmen ve öğrencilere sertifikalarını takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirmesi ile son buldu.

Koç; “O, son zamanlarında bile ümmetine kadınlara iyi muamele etmesini vasiyet etmiştir. Kız çocuğu sahibi olmaktan utanılan bir dönemde, Peygamberimiz kız çocuğu sahibi olanların cennete gireceğini müjdelemiştir. Kızlarına ve eşlerine duyduğu sevgi ve saygıyla örnek olmuştur. Efendimiz bir çok defa evlendiği halde eşlerinden  hiçbirine şiddet uygulamamıştır. O’nun ümmetinden olduğunu iddia eden kişi de bunu yapamaz diyerek kadının eşleri için bir emanet olduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından Tarsus Müftülüğü ADRB koordinatörü Emine Can Daire Başkanı Ayten Koç’a çiçek takdim etti.

Paylaş:  Facebook Twitter Google
NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU
KÜLTÜR - EĞİTİM

06 Aralık 2023 Çarşamba 11:30

NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU

Sürekli yayınlarımızdan sonra 5 yıldır kaderiyle başbaşa ve can çekişen hasta gibi atıl bırakılan ve gözgörgüsü olan 75.Yıl Kültür Kültür Merkezine nihayet Tarsus Belediyesince neşter vurularak tadilat işlemleri başlatıldı.
11:30
Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır
KÜLTÜR - EĞİTİM

07 Kasım 2023 Salı 17:46

Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, geçtiğimiz yıl ‘Kleopatra' teması ile ilki düzenlenen Uluslararası Tarsus Festivali, bu yıl da ‘Şahmeran Yılı' teması ile gerçekleştirilecek
17:46