::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TÜED Genel merkez mali sekreteri ve Tarsus şube başkanı Kurnaz

yeniden kendilerine görev veren tüm emeklilere ve dernek üyelerine teşekkür etti.
TÜED Genel merkez mali sekreteri ve Tarsus şube başkanı Kurnaz
Haber Giriş:
23 Mart 2018 Cuma 09:10

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel merkez mali sekreteri ve Tarsus şube başkanı Ömer Kurnaz gazetemizi ziyaret etti.

Ziyarette yönetim kurulu üyeleri Arif Kılınç,Recep Koyuncu ve Muhammet Esen   ile birlikte gazetemiz kurucusu Mustafa Erdoğan ve Yazı işleri müdürü Ahmet Can Erdoğan ile görüşen Kurnaz, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda yeniden kendilerine görev veren tüm  emeklilere ve dernek üyelerine teşekkür etti.

Gazetemiz yayın ekibine de yayınlarından dolayı teşekkür eden Kurnaz “Emeklilerin haklarını sürekli savunmaktayız. Bunun için gerek Tarsus’ta, gerek Ankara’da genel merkez nezdinde genel başkanımız Kazım Ergül ile birlikte çaba harcamaktayız. Geçen haftaki kongremizde bizlere destek verip oylarıyla güvenoyu veren tüm  emeklilerimize teşekkür ederim. Emeklilerin haklarını Ankara’da savunmaya devam edeceğiz” dedi.

Kurnaz, Tarsus’ta TÜED olarak  sahil bandında  Otel gibi bir sosyal tesis yapacaklarını bunun için arsa arayışında olduklarını belirterek, ayrıca genel merkezinde 23 dönüm arazi alıp Afyon’da termal tesis için kolları sıvadığını, burası yapılınca Tarsus’taki üyelerle tüm Türkiye genelindeki emeklilerin yararlanabileceğini kaydetti.

Hükümetten emeklilerden sağlıkta alınan katkı payının kaldırılmasını istedi. Emeklilerin en  düşük  asgari ücret bazında maaş alması gerektiğini söyledi ve “Emeklilerin maaş zamları yüzdeli verilmesin, seyyanen verilsin ki emekli geçinebileceği miktarda maaş alabilsin” diye konuştu.

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google