::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği(Tüm Emek Der) Tarsus Şube Başkanlığı 30 Haziran Emekliler günü münasebetiyle Atatürk anıtına çelenk koydu.
Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği
Haber Giriş:
03 Temmuz 2017 Pazartesi 11:17

Tüm İşçi Emeklileri  Dul ve Yetimleri Derneği(Tüm Emek Der) Tarsus Şube Başkanlığı 30 Haziran Emekliler günü münasebetiyle Atatürk anıtına çelenk koydu.

Önceki gün yaklaşık 30 kişilik bir grupla Üçgen çarşıdaki Atatürk anıtına gelen  Tüm Emek Der yönetimi ve başkanı  Mehmet Bülent  Gözener, burada önce bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. Ardından İstiklal marşı söylendi. Atatürk anıtına çelenk koyan başkan M.Bülent Gözener, tüm emeklilerin gününü kutlayarak  emeklilerin yaşam standardının  yükseltilmesi gerektiğini söyledi.

Gözener, 30 Haziran Emekliler günü münasebetiyle  şunları söyledi:

“ Kısa bir zaman önce kurulan Tüm Emek Der Tarsus şubesi olarak bugün üye sayımız 5 bini buldu. Gençliğinden, yaşlılığına kadar,yıllarca,iş hayatı alanında,emek verip çalışmış emekli olmuş, tüm Emeklilerimizin 30 Haziran Emekliler Gününü en kalbi duygularımla kutluyorum. Bu önemli gün  Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu büyük lider Mustafa Kemal Atatürk’ün emekli olduğu 30 Haziran 1927 tarihi olarak kutlanmaktadır.

Bugün zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren  emeklilerimizin yaşam standartlarının en güzel bir noktaya gelmesini  istiyoruz. Bugüne kadar yaşamını yitirmiş tüm emeklilerimize Yüce Rabbim'den rahmet  dilerken, emekliler olarak vatanın birliği, bütünlüğü ve bölünmeyeceği ilkesinden hareketle bu vatan için canlarını feda etmiş şehitlerimizi ve gazilerimizi de minnetle anıyoruz”

Emekliler günü münasebetiyle  yapılan açıklamadan sonra protokol ziyaretleri gerçekleştirilirken tebrikler kabul edildi.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google