::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Türk Bayrağı Hediyesi

Tarsus'lu genç işadamlarından ve Petrol Ofisi Akaryakıt istasyonu işletmecilerinden Belediye Meclis üyesi Mustafa Yavuz, bu yılki Cumhuriyet bayramını yine çok güzel ve anlamlı bir şekilde kutladı
Türk Bayrağı Hediyesi
Haber Giriş:
31 Ekim 2017 Salı 03:54

Tarsus’lu genç işadamlarından ve Petrol Ofisi Akaryakıt istasyonu işletmecilerinden Belediye Meclis üyesi Mustafa Yavuz, bu yılki Cumhuriyet bayramını yine çok güzel ve anlamlı bir şekilde kutladı.

Atatürk caddesi üzerindeki Bizim Petrol istasyonunun da işletmeciliğini yapan Mustafa Yavuz, 29 Ekim Pazar günü tatil olmasına rağmen yine işyerinde hazır bulunarak, akaryakıt almaya gelen hemşehrilerimizin bayramını kutladı. Yavuz ve personeli tüm müşterilerinin Cumhuriyet bayramlarını kutladıktan sonra alış veriş yapan veya yapmasın, istasyona gelen herkese Türk Bayrağı  hediye ettiler.

Mustafa Yavuz “Biz ülkemizi ve milletimizi, devletimizi çok seviyoruz. Halktan aldığımızı halkımıza, ülkemize ve devletimize harcıyoruz.  Atatürk ve silah arkadaşlarının düşmandan kurtarıp bize emanet ettiği bu vatan hepimizin. Bu nedenle Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet yaşaması için hepimiz ülkemize ve devletimize sahip çıkmalıyız” dedi.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google