::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TÜRK EĞİTİM SEN TARSUS ŞUBESİ ÜYELERİNE İNDİRİM

Türk Eğitim Sen Tarsus Şubesi ile Medical Park Tarsus Hastanesi arasında protokol imzalandı.
TÜRK EĞİTİM SEN TARSUS ŞUBESİ ÜYELERİNE İNDİRİM
Haber Giriş:
15 Ekim 2018 Pazartesi 12:09

Türk Eğitim Sen Tarsus Şubesi  ile Medical Park Tarsus Hastanesi arasında protokol imzalandı.

Başkan Yaşar Yılmaz,’’üyelerimiz ile eşleri, anne ve babaları ile çocukları, Medical Park Tarsus Hastanesi hizmetlerinden yüzde 25’e varan oranlarda indirimlerle yararlanabileceklerdi.Türkiye Kamu-Sen Mersin İl Başkanlığı ile Medical Park Tarsus Hastanesi arasında protokol imzalandı. Protokol imza törenine Kamu-Sen Mersin İl Başkanı Metin Ercan,Türk Eğitim Sen Tarsus şube başkanı Yaşar Yılmaz, Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Yasemin Halefoğlu ,Başhekim Uzm. Dr. Ozan Levent,Başhekim Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Adnan Kazım Usalan, Kurumsal Tanıtım Müdür Yardımcısı Nermin Ateş Kırdök, Kamu-Sen Mersin yöneticileri ve bağlı sendikaların Tarsus yöneticileri de katıldı.

İmzalanan protokole göre, Kamu-Sen’e bağlı sendikaların üyeleri ile eşleri, çocukları ve anne-babaları, Medical Park Tarsus Hastanesi hizmetlerinden çeşitli avantajlarla yararlanacak. Kamu-Sen Mersin İl Başkanı Metin Ercan, konfederasyon olarak 11 sendikayı temsil ettiklerini belirterek “Mersin genelinde, Kamu-Sen’e bağlı sendikalarda toplam 12.000 üyemiz var. Üyelerimize sadece sendikal hizmetlerle değil, sağlık gibi günlük hayatlarıyla ilgili alanlarda da destek vermek istiyoruz” dedi.

 

Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Yasemin Halefoğlu ise tüm hastalar ve yakınlarına olduğu gibi Kamu-Sen üyelerine de en iyi şekilde hizmet vermek için çalıştıklarını söyledi. Hastane hakkında bilgi de veren Halefoğlu, “Hastanemiz, Mersin, Adana, Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş bölgesinin yanı sıra ülkemizin değişik yerlerinden ve yurt dışından gelen hastalara da hizmet vermektedir. 30 branşta, 40’tan fazla hekimimiz görev yapmaktadır. Yeni hekimlerimizle güçlenerek büyüyoruz” dedi.(kaynak:Medical Park Tarsus Hastanesi)

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
Başhekim Direk'den TSO'ya ziyaret
SAĞLIK

29 Eylül 2023 Cuma 13:28

Başhekim Direk'den TSO'ya ziyaret

13:28
PROF.DR DENİZ ULAŞ'DAN ÜCRETSİZ MUAYENE
SAĞLIK

22 Şubat 2023 Çarşamba 19:21

PROF.DR DENİZ ULAŞ'DAN ÜCRETSİZ MUAYENE

19:21
TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENDİ
SAĞLIK

29 Aralık 2022 Perşembe 13:30

TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENDİ

TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN 4. İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEMPOZYUMU YAPILDI
13:30
YENİ TARSUS DEVLET HASTANESİNE ANJİYO ÜNİTESİ
16:47
Acehan'dan Organ ve Doku Bağışı Haftası mesajı
11:17