::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Türk Kızılay Mersin Şubesi'nden İl Emniyet Müdürlüğü'ne Kurumsal Kan Bağış Madalyası

2019 yılında yeni bir uygulama ile en çok kan bağışında bulunan bağışçılarından sonra, kan bağışında başarı gösteren kurumlara da madalya vermeye başlayan Türk Kızılay, Türkiye'de 3. Kurumsal Kan Bağışı Madalyasını İl Emniyet Müdürlüğü'ne verdi.
Türk Kızılay Mersin Şubesi'nden İl Emniyet Müdürlüğü'ne Kurumsal Kan Bağış Madalyası
Haber Giriş:
02 Nisan 2019 Salı 20:11

2019 yılında yeni bir uygulama ile en çok kan bağışında bulunan bağışçılarından sonra, kan bağışında başarı gösteren kurumlara da madalya vermeye başlayan Türk Kızılay, Türkiye’de 3. Kurumsal Kan Bağışı Madalyasını İl Emniyet Müdürlüğü’ne verdi.

 

 İl Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen Kurumsal Madalya ve Plaket Takdim Töreni’ne Vali Ali İhsan Su’nun yanı sıra; İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Türk Kızılay Mersin Şube Başkanı Fehmi Gür ve il protokolü üyeleri ile çok sayıda emniyet personeli katıldı.

 

 Programda yaptığı konuşmasına, 151 yıldır olağan üstü hizmetler gerçekleştiren Türk Kızılay’ının övünç kaynağı bir kurumumuz olduğunu ifade ederek başlayan Vali Ali İhsan Su, Kızılay’ın sadece ülkemizde değil, dünyanın her yerinde insan ıstırabını önlemek ve dindirmek için çabaladığını kaydetti.

 

Kızılay’ın dünyanın her yerinde ülkemizin sesini duyurduğunu ve ülkemizi en güzel şekilde temsil ettiğini belirten Vali Su, Kızılay’a hizmet ederek, maddi ve manevi yardımda bulunan herkese teşekkür etti. Vatandaşlarımızın katkılarıyla Kızılay’ın yurtiçi ve yurtdışında birçok yardım gerçekleştirdiğini de sözlerine ekleyen Vali Ali İhsan Su; “Kızılay’ın yaptığı bu hizmetler, aynı zamanda bizim insanımızın hayırsever ve yardımseverliğinin bir nişanesidir. Bu bakımdan tüm halkımıza teşekkür ediyor, şükranlarımızı arz ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Ülkemizin ihtiyaç duyduğu kan ihtiyacının büyük bir kısmını Kızılay’ın temin ettiğinin altını çizerek konuşmasına devam eden Vali Su, “Bu da vatandaşlarımızın yaptığı kan bağışlarıyla gerçekleşiyor. Kurumlar, vatandaşlar, müesseseler ve sivil toplum kuruluşlarımız herkes kendi imkanları ölçüsünde Kızılay’ımıza kan bağışında bulunarak bir canı kurtarmanın gayreti içerisindeler. Kızılay, yeni başlattığı bir uygulama çerçevesinde 500 ünite ve üzeri kan bağışı yapan kurumlara da bir ödül takdim ediyor. Bu çerçevede İl Emniyet Müdürlüğümüz ödül almaya hak kazandı. Başta İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne olmak üzere tüm emniyet personelini tebrik ediyorum. Bu güzel hizmetleri yerine getiren başta Kızılay Genel Başkanımız olmak üzere tüm çalışanlara ve ilimiz yöneticilerine teşekkür ediyorum. ”dedi.

 

Konuşmaların ardından, Türk Kızılay’ının bağışçılara bir teşekkürü olan ‘Kurumsal Kan Bağışı Madalyası’ Vali Ali İhsan Su tarafından İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’ye takdim edilirken, program plaket töreni akabinde toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.(HABER MERKEZİ)

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google