::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TÜRKAN ŞORAY “EFSANELER KENTİNDE BİR EFSANE ŞAHMERAN”ETKİNLİĞİNE KATILDI

Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen “Efsaneler Kentinde Bir Efsane Şahmeran” adlı etkinliğin onur konuğu olarak Tarsus' a gelen Türkan Şoray '' Sultanlar' gibi karşılandı
TÜRKAN ŞORAY “EFSANELER KENTİNDE BİR EFSANE ŞAHMERAN”ETKİNLİĞİNE KATILDI
Haber Giriş:
19 Kasım 2019 Salı 11:19

Tarsus  Belediyesi tarafından düzenlenen “Efsaneler Kentinde Bir Efsane Şahmeran” adlı etkinliğin onur konuğu olarak Tarsus' a gelen Türkan Şoray '' Sultanlar' gibi karşılandı.

Tarsus  Belediyesi tarafından düzenlenen “Efsaneler Kentinde Bir Efsane Şahmeran” adlı etkinlik başladı. Etkinliğin programına Tarsus Belediye  Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, belediye başkan yardımcıları ve yüzlerce vatandaş katıldı. 

 

 

Etkinliğe katılan Türk Sineması’nın unutulmaz sanatçılarından Türkan Şoray, hayranlarının izdihamıyla karşılaştı. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Sanatçı Şoray'a eşlik etti. Söyleşinin olacağı  salona doğru ilerleyen Şoray, gördüğü sevgi seli karşısında etkilenirken, güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle ezilmekten son anda kurtarıldı.

 

Kendisine gösterilen ilgiden duyduğu mutluluğu dile getiren Şoray, “ Şahmeran benim hayatımda çok önem verdiğim filmlerden biridir. Bu filmi çekerken ve 40 metrelik bir kuyruk takıldığında kendimi gerçek bir  yılan hissettim. Müthiş bir filmdi. Şahmeran efsanesinin yeni nesillere de anlatılıyor olması beni çok etkiledi. Sizlerle beraber olduğum zaman kendimi çok genç, enerjik ve hayata bağlamış hissediyorum. Bana bu mutluluğu yaşattığınız için hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Tüm Tarsusluları sevgiyle kucaklıyorum ' dedi.

 

Halkın yoğun ilgi gösterdiği “Şahmeran” etkinliğinde gün boyu Şahmeran figürlü el sanatları ve hediyelik eşyaların bulunduğu stantlar, söyleşiler, gösteriler ve müzik dinletileri yer aldı. Etkinlik alanında belediye tarafından oluşturulan 3 boyutlu devasa şahmeran  kutusu ise ilgi çekti. Katılımcılar kutunun içine girerek Şahmeran figürü ile fotoğraf çektirdi. 2 gün sürecek olan etkinlik Pazar akşamına kadar devam edecek.

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google