::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi'nde Prof. Dr. Aynur Özge güven tazeledi

Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi 2020-2021 faaliyet dönemine ilişkin olağan genel kurul toplantısını Zuhal Karamehmet'in divan başkanlığında Mersin Alzheimer Derneği Yaşlı Yaşam ve Özel Engelli Bakım Merkezi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirdi
Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi'nde Prof. Dr. Aynur Özge güven tazeledi
Haber Giriş:
17 Ocak 2020 Cuma 15:15

Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi 2020-2021 faaliyet dönemine ilişkin olağan genel kurul toplantısını Zuhal Karamehmet’in divan başkanlığında Mersin Alzheimer Derneği Yaşlı Yaşam ve Özel Engelli Bakım Merkezi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirdi.

Basın Sözcüsü Emine Kuren’in yaptığı açıklamaya göre, Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi olağan genel kurul toplantısı yoklama ile başladı. Divan teşekkülü, Divan Kurulu'na imza yetkisinin verilmesi ile devam etti. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın okunmasının ardından 2018-2019 faaliyet yılı çalışma ve mali raporları ile birlikte denetim kurulu raporu okunarak oylamaya sunuldu. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu ibra edildi. 2020-2021 dönemi tahmini bütçesi okundu. 2020-2021 Yönetim ve Denetleme Kurulları'nın asil ve yedek üyelerinin seçimi yapıldı. Dilek ve temenniler dile getirildi.Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi'nin 14. faaliyet yılında gerçekleştirdiği olağan genel kurul toplantısıyla belirlenen yönetim kurulu başkanlığına Prof. Dr. Aynur Özge seçildi. Prof. Dr. Aynur Özge'nin güven tazelemesi üyeleri tarafından sevinçle karşılandı.

İnsanca yaş alma, alzheimer farkındalığı ve demans hasta bakımı konularında fark yaratan Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi olağan genel kurul toplantısında; ürettiğini paylaşarak değer katacaklarının, yeni yüreklere, yeni fikirlere ve yeni paylaşımlara her zaman açık olduklarının ve olacaklarının, yeni projeler ve çalışmalarla nice başarılara imza atacaklarının mesajını sundu. 

Paylaş:  Facebook Twitter Google