::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Türkiye Emekliler Derneği

Türkiye Emekliler Derneği Tarsus şube başkanı ve Genel merkez Mali sekreteri Ömer Kurnaz, Sakat ve Engelliler için tahsis edilen Empati Cafe'ye ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerini iletti.
Türkiye Emekliler Derneği
Haber Giriş:
11 Aralık 2017 Pazartesi 10:16

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED)  Tarsus şube başkanı ve Genel merkez Mali sekreteri Ömer Kurnaz,  Sakat ve Engelliler için tahsis edilen Empati Cafe’ye ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

Tarsus Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak açılışı yapılan Empati Cafe adlı işletme Tarsus’taki Görme Engelliler ve sakatlar Derneği Tarsus Şubesinin kullanımına tahsis edilmişti.

TÜED Tarsus şube başkanı Kurnaz ve yönetim kurulu üyeleri önceki gün Empati Cafe’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyaret sırasında Kurnaz’ı Görme Engelliler Derneği başkanı Fikri Topuz ve Sakatlar Derneği başkanı Ali Çelik ile diğer yöneticiler karşıladı.

Kurnaz yeni mekanın hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak “Bu güzel tesisi yaparak sizlere kazandıran Tarsus Belediye Başkanımız sayın Şevket Can’a teşekkür ederim. Bizlerde Emekliler Derneği olarak emeklimizin yanında olduğumuz gibi engelli kardeşlerimizin de yanındayız. Burayı çalıştırırken hem iyi  vakit geçirmiş, hem de derneğe ve üyelerinize maddi gelir temin etmiş olacaksınız. Buranın açılması bizleri memnun etti. Sizlere de hazırlı olsun” dedi.

Kurnaz, iki engelli derneği başkan ve üyelerine tatlı ikram ederken, sorunlarını da dinleyerek bazı açıklamalarda bulundu. Kurnaz emeklilerin  konut sorunu hakkındaki gelişmeler hakkında bilgi verirken, ABD ve İsrail’in Kudüs’ü başkent ilan etme konusundaki tavırlarını kınadıklarını, Müslümanların bu davaya sonuna kadar sahip çıkacağını sözlerine ekledi.

Paylaş:  Facebook Twitter Google