::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Türkiye Muhtarlar konfederasyon Başkanı Aktürk Tarsus'ta

Türkiye Muhtarlar Konfederasyon Başkanı Trabzon Muhtarlar Dernek Başkanı Bekir Aktürk, Akdeniz Muhtarlar Fedarasyon Başkanı ve Hatay Muhtarlar dernek Başkanı -Mahmut Gülcü ile Yönetim kurulu Tarsus ve Çamlıyayla Muhtarlar Derneğini ziyaret etti
Türkiye Muhtarlar konfederasyon Başkanı Aktürk Tarsus'ta
Haber Giriş:
25 Kasım 2019 Pazartesi 09:26

Türkiye Muhtarlar Konfederasyon Başkanı Trabzon Muhtarlar Dernek Başkanı  Bekir Aktürk, Akdeniz Muhtarlar Fedarasyon Başkanı ve Hatay Muhtarlar dernek Başkanı -Mahmut Gülcü ile  Yönetim kurulu  Tarsus ve Çamlıyayla Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.  Ziyarette muhtarların özlük hakları  ve bir çok kazanımların elde edilmesi için  muhtarların birliğinden geldiği ifade edildi.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyon Başkanı Trabzon Muhtarlar Dernek Başkanı  Bekir Aktürk,’’ Siyaset gelip geçer baki kalan devlettir. Biz muhtar siyasetin bir yönü değil Devlet ile halk arasında hizmetin bir köprüsüyüz. ‘’Dedi.

Başkan Aktürk , 1924'te yapılmış bir muhtarlık yasası ile hizmet verdiklerini yeni sisteme uygun bir yasa tasarısı için Çalıştay oluşturduklarını ve yeni Yasa ile Muhtarlarımızın Hakları ve sorunlarını kapsadığını Yerel yönetimlerde Muhtarların temsiliyeti olmasını da  içeren Kanun Teklifi Çalışmasını hem Muhalefet hemde iktidar partisi ile görüşüldüğünü bildirdi.

Tarsus ve Çamlıyayla muhtarlar derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü de  "Yapılan ziyaretin oldukça verimli olduğunu katılımlarından ötürü Başkanlara teşekkür etti. Güllü,’’Konfedarasyon üyesi olmadığımız ama gönülden bağlı olduğumuz Türkiye Muhtarlar  Konfederasyona yapılacak olan genel  Kurulumuzda üyelerimizin de onayı ile katılım sağlayacağız"  dedi.

Paylaş:  Facebook Twitter Google