::
16 Nisan 2024 Salı

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TÜRKİYE SİGORTA SEKTÖRÜ TARSUS'TA BİRARAYA GELİYOR

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sigorta Acenteleri İcra Komitesi (SAİK) Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde Tarsus'ta ‘'Sigortacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu(S.DD.K) ile sigorta sektörünü 2023 vizyonu hedefi ve beklentileri''konulu panel düzenlenecek
TÜRKİYE SİGORTA SEKTÖRÜ TARSUS'TA BİRARAYA GELİYOR
Haber Giriş:
24 Haziran 2019 Pazartesi 10:11

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  Sigorta Acenteleri İcra Komitesi (SAİK) Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası   işbirliğinde  Tarsus’ta ‘’Sigortacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu(S.DD.K) ile sigorta sektörünü 2023 vizyonu hedefi ve beklentileri’’konulu panel düzenlenecek.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası başkan yardımcısı ve Saik  İcra komitesi üyesi Osman İnandıoğlu,yaptığı açıklamada Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  Sigorta Acenteleri İcra Komitesi (SAİK) işbirliğinde Türkiyede’deki sigorta sektörün 28 haziranda tarsus’ta bir araya geleceğini belirterek, ‘’Türkiye’de ilk defa sigorta sektörün tam kadro Tarsus’ta birraya gelecek.’’dedi.

nandıoğlu, ’Sigortacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’nun bu panelden sonra şekil almaya başlayacağını ifade ederek, şöyle konuştu:

‘’2.5 aydır bu organizasyonu yapmak için uğraşıyoruz.140.yılımıza yakışan bir etkinlik olacak. Tarsus’un tanıtımına katkı sağlayacak. 147 bin çalışanı temsil eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  Sigorta Acenteleri İcra Komitesi (SAİK) tarihinde de bir ilk olacak.’’dedi.

İnandıoğlu,sözkonu panelin 28 Haziran Cuma günü yapılacak Tarsus Amerikan Koleji toplantı salonunda yapılacağını kaydetti.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
Tarsus Ticaret Borsası, kuruluşunun 72. Yıldönümünde Yıldızları Zirve Yaptı
EKONOMİ

20 Mart 2024 Çarşamba 09:52

Tarsus Ticaret Borsası, kuruluşunun 72. Yıldönümünde Yıldızları Zirve Yaptı

Tarsus Ticaret Borsası, kuruluşunun 72. Yıldönümü kutlandı
09:52
Tarsus Ticaret Borsası Personellerine Ödül
12:48
Kaan Saltık'dan TSO'ya ziyaret
EKONOMİ

16 Kasım 2023 Perşembe 11:23

Kaan Saltık'dan TSO'ya ziyaret

Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Saltık Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak'ı ziyaret etti
11:23
Mersin Agropark Türkiye'ye model oluyor
EKONOMİ

02 Kasım 2023 Perşembe 10:08

Mersin Agropark Türkiye'ye model oluyor

10:08