::
18 Nisan 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ÜLKER AYDIN GENÇLİK KÜTÜPHANESİ'NİN TEMELİ ATILDI

Tarsus Belediyesi'nin öncülüğünde hayırsever Ülker Aydın'ın katkılarıyla Şehitler Tepesi mahallesi Ülker Aydın Parkı içerisinde yapılacak olan Ülker Aydın ve Gençlik Kütüphanesi'nin temeli atıldı.
ÜLKER AYDIN GENÇLİK KÜTÜPHANESİ'NİN TEMELİ ATILDI
Haber Giriş:
02 Ocak 2019 Çarşamba 11:10

Tarsus Belediyesi’nin öncülüğünde hayırsever Ülker Aydın’ın katkılarıyla Şehitler Tepesi mahallesi Ülker Aydın Parkı içerisinde yapılacak olan Ülker Aydın ve Gençlik Kütüphanesi’nin temeli atıldı.

 

Şehitler Tepesi mahallesinde düzenlenen temel atma töreninde konuşan Belediye Başkanı Şevket Can, hayırsever Ülker Aydın’a Tarsus için yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

 

Başkan Can, ‘’Bugün bir hayır işine vesile olacağız. Daha önce Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma Evini bizlere kazandıran hayırsever ablamız, büyüğümüz Ülker Aydın, bugün de Gençlik Kütüphanesi temel atma merasimini düzenledi. Şahsım, kurumum ve Tarsus halkı adına tamamen kendi imkânlarıyla bu projeyi gerçekleştirdiği için kendisinden Allah razı olsun.  Rabbim şehrimizde Ülker aydın Hanımefendi gibi hayırsever vatandaşlarımızın sayısını arttırsın. Kütüphanemiz inşallah hızlı bir şekilde biter ve gençlerimize hizmet eder diyorum. Rabbim Ülker Aydın hanımefendinin hayrını kabul etsin“ şeklinde konuştu.

 

Daha sonra yapılan duanın ardından Ülker Aydın Gençlik Kütüphanesi’nin temel atma töreni gerçekleşti.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google