::
18 Nisan 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ünlü organizatör tüp mideyle zayıflıyor

Türkiye Spor Ödülleri, Altın Palmiye Ödülleri, İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi ve Altın Marka ödülleri başta olmak üzere önemli organizasyonlara imza atan, ünlü sanatçılarla çalışan Nedim Delibaş, fazla kilolarından kurtulmak için tüp Medical Park Tarsus Hastanesi'nde Op. Dr. Erdal Cücük'ün gerçekleştirdiği operasyonla, Nedim Delibaş'ın midesi küçültüldü.
Ünlü organizatör tüp mideyle zayıflıyor
Haber Giriş:
19 Aralık 2017 Salı 16:49

 

Sanat ve spor dünyasının önemli isimleriyle çalışan ünlü organizatör Nedim Delibaş, fazla kilolarından kurtulmak için tüp mide ameliyatı oldu. Delibaş 2 ayda 20 kilo verdi

 

LAPAROSKOPİK YÖNTEMLE YAPILDI

Uzun süredir yaşadığı fazla kilo sorunu son 2 yıldır artan ve 100 kiloya ulaşan Nedim Delibaş, defalarca spor ve diyet yapmasına rağmen zayıflayamayınca tüp mide ameliyatına karar verdi. Ameliyat olan arkadaşlarının tavsiyesi üzerine Mersin’in Tarsus ilçesine gelen Delibaş, Medical Park Hastanesi’nde Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erdal Cücük’le görüşüp ameliyat olmak istediğini söyledi. Op. Dr. Cücük ve ekibi, laparoskopik yöntemle ameliyatı gerçekleştirdi.

 

ŞEKER, TANSİYON, KOLESTROL BAŞLAMIŞTI

Nedim Delibaş, ameliyattan sonraki 2 ay içinde 20 kilo vererek 80 kiloya düştü. Hedefinin 70 kiloya inmek olduğunu söyleyen Delibaş, “Mesleğim nedeniyle düzensiz besleniyordum. Son 2 yılda kilo sorunum had safhaya ulaştı. Artık şeker, tansiyon ve kolestrol hastalıkları başlamıştı. Uykumda da sorun vardı. Diyet ve sporla zayıflayamayınca tüp mide ameliyatına karar verdim. Kendimi çok iyi hissediyorum. Umarım 70 kiloya düşeceğim” dedi.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google