::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Üreticilerimizin her zaman yanındayız

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, geçtiğimiz günlerde Tarsus'ta etkili olan aşırı yağış sonrası tarım alanları ve bahçeleri zarar gören Kulak ve Bahşiş mahallelerini ziyaret etti
Üreticilerimizin her zaman yanındayız
Haber Giriş:
26 Aralık 2018 Çarşamba 09:16

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, geçtiğimiz günlerde Tarsus’ta etkili olan aşırı yağış sonrası tarım alanları ve bahçeleri zarar gören Kulak ve Bahşiş mahallelerini ziyaret etti. Üreticilere geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Kocamaz, “Her zaman olduğu gibi, zor zamanlarınızda da sizlerin yanındayız” dedi.

Yaşanan yağışlar sonrası bazı mahallelerde sel baskını probleminin her yıl yaşandığını ve çözümü konusunda problemleri ilgili kurumlara ilettiklerini söyleyen Başkan  Kocamaz, “Hepinize geçmiş olsun, her sene yağışlardan sonra yaşanan bu manzara sebebiyle geçmiş olsun diyoruz. Her defasında bu sel baskını problemlerin çözümü konusunu kurumlarla, birimlerle konuşuyor ilgili yerlere iletiyoruz. Özellikle sel baskınlarının önlenmesi ile ilgili konuşuyoruz. Ama her ne hikmetse her yıl su sel baskınını yaşıyoruz. Üreticilerimizin daha kaliteli tarım yapılabilmesi için çok yoğun çaba gösterdik. Zor zamanlarında üreticimizin yanındayız. Problemlerin çözüm noktasında kendileriyle bir araya geliyoruz. Üreticilerimizin her zamana yanında olduk, onlara destek verdik” dedi.

Mersin kırsalında geçmişten gelen birçok hizmet eksikliği bulunduğunu söyleyen Başkan Kocamaz, tüm bu eksiklerin giderilmesi için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade etti. (kaynak:Mersin Büyükşehir Belediyesi)

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google