::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vahap Seçer,CHP Tarsus İlçe Teşkilati'ni ziyaret etti

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Vahap Seçer,CHP Tarsus İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti
Vahap Seçer,CHP Tarsus İlçe Teşkilati'ni ziyaret etti
Haber Giriş:
06 Kasım 2017 Pazartesi 17:13

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 23 ve 24’üncü dönem Mersin Milletvekilli ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Vahap Seçer,CHP Tarsus İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

 

Seçer,kongrede yeniden güven tazeleyen CHP Tarsus ilçe Başkanı Ali İlk ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

Ziyarette partilerle sohbet eden CHP Mersin Büyükşehir Belediye başkan aday adayı Vahap Seçer,sohbette yerelde ve genelde iktidarı için üzerlerine  düşen tarihi sorumlulukları paylaştı.

 

CHP olarak birlik ve beraberlik içinde olmaları gerektiğini ve önümüzdeki süreçte yapılacak seçimlere iddialı  hazırlanmaları gerektiğini hatırlattı.

 Geçtiğimiz ay yapılan CHP Tarsus ilçe kongresinde mevcut başkan Ali İlk ve ekibinin yeniden göreve geldiğini, kendilerinin yeni yönetimi tebrik edip bütünleşerek önümüzdeki süreç için çalışacaklarının altını çizen Seçer ‘Partimizde bir kongre süreci yaşandı. Seçilen yönetime hepimiz destek olmalıyız. Başkanın adı Ali olmuş, Mehmet olmuş  olayından çok, seçimi kazanıp bayrağı alan  kişilere destek olmalıyız.  Hepimiz yakında yapılacak  CHP büyük kurultayına odaklanmalı, partimizin birlik ve bütünlüğü, daha da güçlenmesi için çalışmalıyız. Zaten 2019 yılında iki büyük seçim yaşayacağız. “ dedi.

Seçer sözlerine devamla “2019’da ilk olarak yapılacak yerel seçimleri yeniden kazanmak durumundayız. İstanbul, İzmir Ankara, Adana, Mersin gibi büyük illerde yerel yönetimleri kazandığımız da zaten Türkiye’de birinci parti olmamamız için sebep yok. Bu yerel seçimlerde ben de Mersin Büyükşehir belediye başkanlığı için aday adayıyım. Şimdiden yola çıktım. Partimizde daha birçok aday çıkacaktır. Bu gayet normal. Ancak  seçimi hangi adayla kazanacaksak o  kişi aday gösterilsin. Adan olamayanlarda küsmesin ve aday arkadaşımızın etrafında bütünleşerek yerel seçimleri  CHP’ye kazandırmak için çalışmalıyız” dedi.

Seçer, yerel seçimleri kazanan partinin genel seçimlerde de şanslı olacağını, Ak Partinin  yeni Cumhurbaşkanlığı seçiminde iktidar olmaması için yerel seçimleri partilerinin ağırlıklı olarak kazanmasının şart olduğunun altını çizdi. Seçer “CHP mecliste olmazsa Türkiye’de adaletten demokrasiden bahsedilmesi zor” diyerek sözlerini tamamladı.

Seçer daha sonra sohbet toplantısına katılan partililerin sorularını cevaplandırdı.

Toplantıya ilçe başkanı Ali İlk, yönetim kurulu üyeleri, bazı meclis üyeleri ve eski milletvekillerinden   Edip Özgenç de katıldı.

Paylaş:  Facebook Twitter Google