::
18 Nisan 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vali Ali İhsan Su Teknopark Yönetim Kurulu Toplantısı'na Başkanlık Etti

Mersin Teknoloji Geliştirme Bölgesi (Teknopark) Yönetim Kurulu'nun 2018 yılı ilk toplantısı Vali Ali İhsan Su başkanlığında gerçekleştirildi.
Vali Ali İhsan Su Teknopark Yönetim Kurulu Toplantısı'na Başkanlık Etti
Haber Giriş:
01 Şubat 2018 Perşembe 17:46

Mersin Teknoloji Geliştirme Bölgesi (Teknopark) Yönetim Kurulu’nun 2018 yılı ilk toplantısı Vali Ali İhsan Su başkanlığında gerçekleştirildi.

 

Sahil Valilik’te gerçekleşen toplantıya Mersin Üniversitesi (MEÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı’nın yanı sıra Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) Koordinatör Başkanı Mahmut Arslan, Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Müdürü Halil Yılmaz, Teknopark Genel Müdürü Özgür Durmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

 

“ Mersin Teknopark 2017 Yılında Dördüncü Sırada Yer Aldı”

 

Bir önceki toplantıda alınan kararların gözden geçirilmesiyle başlayan toplantıda, 2017 yılı için Türkiye genelindeki Teknoparklar arasında yapılan sıralamada dördüncü olan Mersin Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nin, önümüzdeki dönemlerde daha da üst sıralarda yer alabilmesi için neler yapılması gerektiği de masaya yatırıldı.

 

2018 yılı stratejilerinin belirlenmesi ve yapılması planlanan etkinliklerin değerlendirilmesiyle süren toplantı, yeni gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından sona erdi.

 
Paylaş:  Facebook Twitter Google