::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vali Ali İhsan Su'ya ‘Hayırlı Olsun' Ziyaretleri Devam Ediyor

Vali Ali İhsan Su'ya gerçekleştirilen ‘Hayırlı olsun' ziyaretleri, ilimizde faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretleriyle devam etti.
Vali Ali İhsan Su'ya ‘Hayırlı Olsun' Ziyaretleri Devam Ediyor
Haber Giriş:
24 Temmuz 2017 Pazartesi 13:44

Vali Ali İhsan Su’ya gerçekleştirilen ‘Hayırlı olsun’ ziyaretleri, ilimizde faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretleriyle devam etti.

 

Bu kapsamda Mersin Yapı Mühendisleri Dernek Başkanı Nesim Ekinci, Ak Ocaklar Mersin İl Başkanı Mehmet Budak, Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Murat Demir, İlim Yayma Cemiyeti Mersin Şube Başkanı Tahsin Boyraz ve Şevkat Evi Derneği Başkanı Ali Kılınç ve beraberlerinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Ali İhsan Su’yu ziyaret etti.

 

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Su, Akdeniz’in incisi Mersin’i hak ettiği konuma getirebilmek amacıyla ilimizde yürütülen ve yürütülecek olan çalışmaları sivil toplum kuruluşları ile iş birliği içerisinde sürdüreceklerini ifade ederek, Mersin’in bu birliktelik konusunda örnek gösterilebilecek güzide illerimizden biri olduğunu da sözlerine ekledi.

 

Mersin’i Türkiye’nin küçük bir örneği olarak nitelendiren Vali Ali İhsan Su, ilimizin sahip olduğu potansiyelin en iyi şeklide değerlendirilebilmesi için kentin tüm dinamikleri ile birlikte ortak bir akılla hareket ederek, Mersin’in her açıdan daha da gelişmesi ve kalkınması için çalışacaklarını söyledi.

 

Sivil Toplum Kuruluş Başkanları ile Yönetim Kurulu Üyelerinin ise Vali Ali İhsan Su’ya hayırlı olsun dileklerini ilettiği ziyaretler, yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgi vermelerinin ardından yapılan sohbetle sona erdi.(kaynak:Mersin valiliği)

Paylaş:  Facebook Twitter Google