::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vali Çakacak, İl Müftüsü Coşkun'u Ziyaret Etti

Vali Özdemir Çakacak, Mersin İl Müftülüğüne atanan Dursun Ali Coşkun'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Vali Çakacak, İl Müftüsü Coşkun'u Ziyaret Etti
Haber Giriş:
01 Nisan 2017 Cumartesi 16:15

Vali Özdemir Çakacak, 8 Aralık 2016 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan Başbakan Yardımcılığına ait atama kararları çerçevesinde, Mardin İl Müftüsü olarak görev yapmakta iken Mersin İl Müftülüğüne atanan ve 16 Ocak 2017 tarihinde ilimizde görevine başlayan Dursun Ali Coşkun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Mersin Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre İl Müftüsü Coşkun ile müftülük personelleri tarafından Müftülük hizmet binası önünde karşılanan Vali Çakacak, ilk olarak büroları gezdi. Personelle yakından ilgilenen ve Regaip Kandilini tebrik eden Vali Özdemir Çakacak, onlarla bir süre sohbet etti.

Daha sonra Müftü Coşkun ile birlikte makama geçen Vali Çakacak burada yaptığı konuşmada, İl Müftüsü Coşkun’un daha önceki görev yerlerinde gösterdiği başarılı çalışmaları ilimizde de sürdüreceğine olan inancını dile getirerek, Müftü Coşkun’a yeni görevinde başarılar diledi.

İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, göstermiş olduğu nezaketten dolayı Vali Çakacak’a şükranlarını sunduktan sonra, Müftülük olarak yürütmekte oldukları çalışmalar ve önümüzdeki dönemde planladıkları faaliyetler hakkında Vali Özdemir Çakacak’a bilgi verdi.

Vali Özdemir Çakacak’ın Müftülük ziyareti, Müftü Dursun Ali Coşkun ile makamda bir süre sohbet etmelerinin ardından sona erdi.

Vali Özdemir Çakacak, Müftülük ziyaretinin ardından Akdeniz ilçesine bağlı 112. Cadde üzerinde faaliyet gösteren esnafa sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Cadde üzerindeki esnafla tek tek tokalaşan, esnafa hayırlı iş ve kazanç dileklerinde bulunan Vali Çakacak’a Mersin esnafı da yoğun ilgi gösterdi. 

Dükkanları tek tek dolaşan ve esnafın Regaip Kandilini tebrik eden Vali Özdemir Çakacak, sorun ve taleplerini dinleyerek esnafla bir süre sohbet etti.  (kaynak:Mersin Valiliği)

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google