::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vali Su, Çarşı ve Mahalle Bekçilerinin Yemin Törenine Katıldı

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü kadrosuna ataması yapılan 500 Çarşı ve Mahalle Bekçisi, Vali Ali İhsan Su'nun da katıldığı törenle yemin ederek yeni görevlerine başladı.
Vali Su, Çarşı ve Mahalle Bekçilerinin Yemin Törenine Katıldı
Haber Giriş:
04 Mayıs 2018 Cuma 01:20

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü kadrosuna ataması yapılan 500 Çarşı ve Mahalle Bekçisi, Vali Ali İhsan Su’nun da katıldığı törenle yemin ederek yeni görevlerine başladı.

 

Yenişehir Spor Salonu’nda gerçekleşen törene Vali Ali İhsan Su’nun yanı sıra, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, il protokol üyeleri, emniyet mensupları ve bekçiler ile aileleri katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Çarşı ve Mahalle Bekçilerinin almış oldukları eğitim videosunun izlenmesiyle başlayan törende bir konuşma yapan Vali Ali İhsan Su, polis teşkilatının vatandaşlarımızın nezdinde apayrı bir yerinin olduğunu dile getirerek, bugünden itibaren göreve başlayan 500 Çarşı ve Mahalle Bekçisinin hizmet ettikleri yerlerde polislerle birlikte hem vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak hem de onların can ve mal güvenliğini temin edebilmek amacıyla cansiperane bir şekilde gayret sarf edeceğini belirtti.

 

Bekçilerin almış oldukları eğitimlerle kendilerini her alanda geliştirdiğinin altını çizerek konuşmasını sürdüren Vali Su, onların diğer tüm kolluk kuvvetleriyle birlikte büyük bir uyum içerisinde görev yapmayı sürdüreceğini belirtti. Vali Ali İhsan Su sözlerini, göreve başlayacak olan tüm Çarşı ve Mahalle Bekçilerini tebrik ederek ve onlara başarılar dileyerek noktaladı.

 

Protokol konuşmalarının ardından 500 Çarşı ve Mahalle Bekçisi, aldıkları 4 haftalık eğitimin sonrasında yemin ederek görevlerine başladı.

 

Yemin töreni ardından, göreve yeni başlayan bekçiler ve İl Emniyet Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere tahsis edilen ekip otoları için kurban kesilerek dualar edilmesi ile program sona erdi.(kaynak:Mersin Valiliği)

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56
MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ
GÜNCEL

25 Mart 2024 Pazartesi 11:29

MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ

11:29