::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vali Su, ‘Koşabiliyorken Koş' Projesinin Açılış Programına Katıldı

Vali Ali İhsan Su, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Koşabiliyorken Koş' projesinin açılış töreni tanıtım programına katıldı.
Vali Su, ‘Koşabiliyorken Koş' Projesinin Açılış Programına Katıldı
Haber Giriş:
17 Nisan 2018 Salı 08:22

Vali Ali İhsan Su, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Koşabiliyorken Koş' projesinin açılış töreni tanıtım programına katıldı.

Nevin Yanıt Atletizm Kompleksi’nde gerçekleştirilen açılış programına Vali Ali İhsan Su’nun yanı sıra; Spor Genel Müdürlüğü Spor Kuruluşları Dairesi Başkanı Osman Gümüş, il protokolü, öğrenciler ve sporcular ile çok sayıda sporsever katıldı.Saygı duruşu akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda bir konuşma yapan Vali Ali İhsan Su,  'Koşabiliyorken Koş' projesinin 2018 yılı uygulamalarının hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek, hem fiziksel hem de ruhsal sağlığımıza oldukça önemli katkıları bulunan spor aktivitelerinin, hayatımızın ayrılmaz bir parçası olması gerektiğine dikkat çekti.

Bilişim ve teknolojide yaşanan hızlı gelişmelerin insanların sanal ortamda daha çok vakit geçirmesine neden olduğuna dikkat çekerek konuşmasına devam eden Vali Su, bu nedenle sporun, beden ve ruh sağlığımıza olan katkıları yanında sosyal ilişkilerimizin de canlanmasına zemin hazırlayan çok önemli bir araç haline geldiğini ifade etti.

Mersin’in modern tesisleri ile sporun her branşının yapılmasına imkân sağlayan ender kentlerden biri olduğunun altını çizen Vali Ali İhsan Su, tüm sporseverleri 'Koşabiliyorken Koş' projesi kapsamında spor yapmaya ve sporla buluşmaya davet etti. Bu ve benzeri projelerin halkımıza sağlıklı bir şekilde yaşamlarını sürdürmelerine fayda sağlayacak sportif aktivitelere ilgi duymalarına katkı sağladığına olan inancını dile getiren Vali Su, 'Koşabiliyorken Koş' projesinin hayata geçirilmesinde emeği geçen, çaba gösteren herkese ve sporseverlere teşekkürlerini sunarak sözlerini noktaladı.

 

Protokol konuşmalarının ardından, proje kapsamında eğitim alan özel sporculara bisikletleri Vali Ali İhsan Su ve protokol üyeleri tarafından verildi. Hediyelerin verilmesinin ardından Mersin Motosiklet Kulübü sporcuları tarafından yapılan gösteriyi ilgiyle izleyen Vali Su, daha sonra alanda oluşturulan sektörleri tek tek inceledi. Renkli anlara sahne olan programda, sporcularla sohbet ederek onlardan bilgi alan Vali Ali İhsan Su, sporcularla bilek güreşi yaparak, badminton oynamayı da ihmal etmedi.(kaynak:Mersin Valiliği)

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
LİG ŞAMPİYONU TARSUS BELEDİYESİ OLDU
SPOR

09 Nisan 2023 Pazar 13:26

LİG ŞAMPİYONU TARSUS BELEDİYESİ OLDU

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, emin adımlarla ilerleyerek ligi şampiyon olarak tamamladı
13:26
MSK RAKİP DİNLEMİYOR: 82-95
SPOR

26 Mart 2023 Pazar 17:12

MSK RAKİP DİNLEMİYOR: 82-95

17:12
MSK FİNAL VURUŞUNU YAPTI: 70-87
SPOR

27 Kasım 2022 Pazar 19:07

MSK FİNAL VURUŞUNU YAPTI: 70-87

19:07