::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vali Su ‘KYK Kız Öğrenci Yurdu'ndaki Üniversite Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Kredi Yurtlar Kurumu'na (KYK) bağlı ‘Mersin Kız Öğrenci Yurdu'nu ziyaret ederek, akşam yemeğinde üniversite öğrencileriyle bir araya gelen Vali Ali İhsan Su, ‘Zoru Başaranlar Kariyer Eğitimi Programı' kapsamında düzenlenen konferansta sözü öğrencilere verdi.
Vali Su ‘KYK Kız Öğrenci Yurdu'ndaki Üniversite Öğrencileriyle Bir Araya Geldi
Haber Giriş:
05 Aralık 2017 Salı 18:19

Kredi Yurtlar Kurumu’na (KYK) bağlı ‘Mersin Kız Öğrenci Yurdu’nu ziyaret ederek, akşam yemeğinde üniversite öğrencileriyle bir araya gelen Vali Ali İhsan Su, ‘Zoru Başaranlar Kariyer Eğitimi Programı’ kapsamında düzenlenen konferansta sözü öğrencilere verdi.

Mersin Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamaya göre  Yenişehir ilçesindeki ‘Kız Öğrenci Yurdu’nda gerçekleşen ve KYK İl Müdürü Oğuz Kaymaz’ın da eşlik ettiği programına öğrencilerle birlikte tabldot sırasına geçtikten sonra akşam yemeğinde onlarla bir araya gelerek başlayan Vali Su, yemek sonrasında öğrencilerle yakından ilgilendi ve sohbet etti.

 Öğrencilerle bir süre sohbet etmesinin ardından konferans salonuna geçen Vali Ali İhsan Su, ‘Zoru Başaranlar Kariyer Eğitimi Programı’ kapsamında gerçekleştirilen buluşmada, üniversite öğrencilerini dinleme fırsatı buldu.

 KYK Mersin İl Müdürü Kaymaz’ın konuşmasının ardından söz alan Vali Su, üniversite öğrencisi gençlere bazı tavsiyelerde bulundu. Her insanın gelecekte başarılı olabilmesi için öncelikle kendisine bir hedef koyması gerektiğini kaydeden Vali Ali İhsan Su, “ İleriki yaşamınızda başarılı birer birey olabilmeniz için öncelikle bir hedefiniz olmalı ve koyduğunuz bu hedef doğrultusunda var gücünüzle çalışarak o hedef uğrunda gayret göstermelisiniz. ” ifadelerini kullandı.

 Konuşmasının devamında, ülkemizin daha da kalkınması ve gelişmesi için Devletimiz ve Hükümetimiz tarafından tüm imkanların seferber edildiğini söyleyen Vali Su, ülkemizin sürekli bir gelişim içerisinde olduğunu belirttikten sonra, bu gelişmenin daim olabilmesi için bugünün gençlerinin kendisini daha iyi bir şekilde geliştirmesi gerektiğinin altını çizdi.

 Vali Ali İhsan Su’nun konuşmasının akabinde, programa katılan öğrencilerin bir bir söz alarak sorun ve taleplerini Valimize doğrudan iletmeleri ve düşüncelerini paylaşmalarıyla ile devam eden ‘Zoru Başaranlar Kariyer Eğitimi Programı’ günün anısına toplu fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google