::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vali Su ve Eşi Şırnak-Mersin Şehit Aileleri Buluşmasına Ev Sahipliği Yaptı

Vali Ali İhsan Su ve Eşi Hanımefendi Zeliha Su, Mersin Valiliği ile Şırnak Valiliği koordinesinde düzenlenen ‘Şırnak-Mersin Şehit Aileleri Buluşması'na ev sahipliği yaptı.
Vali Su ve Eşi Şırnak-Mersin Şehit Aileleri Buluşmasına Ev Sahipliği Yaptı
Haber Giriş:
10 Ocak 2018 Çarşamba 18:29

Vali Ali İhsan Su ve Eşi Hanımefendi Zeliha Su, Mersin Valiliği ile Şırnak Valiliği koordinesinde düzenlenen ‘Şırnak-Mersin Şehit Aileleri Buluşması’na ev sahipliği yaptı.

 

Şırnak ve Mersin’den seksene yakın Şehit yakınının katılımıyla düzenlenen programda yaptığı konuşmaya aziz Şehitlerimizin aileleriyle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek başlayan Vali Su, “Şırnaklı Şehit ailelerimize hem Mersinimizi tanıttık hem de Mersin’deki şehit ailelerimiz ile buluşturduk” dedi.

 

Sözlerini, Vatanımızın her karış toprağında Şanlı Bayrağımıza al rengini veren aziz Şehitlerimizin kanının olduğunun altını çizerek sürdüren Vali Ali İhsan Su, “ Burada bulunan Şırnaklı kardeşlerimiz de, Mersinli kardeşlerimiz de bölücü örgüte karşı mücadele ederken eşlerini, evlatlarını Şehit verdiler, buradan tüm aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz bize emanettir, her zaman olduğu gibi yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bugün olduğu gibi bundan sonrada bir ve beraber olduğumuz sürece hiç kimse bizi bölemez, parçalayamaz, bize güç yetiremez.” şeklinde konuştu.

 

Vali Ali İhsan Su ve Eşi Hanımefendi Zeliha Su’nun program süresince Şehit aileleri ve Şehitlerimizin Milletimize emaneti olan çocuklarıyla sohbet ederek yakından ilgilendiği buluşma, günün anısına toplu fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi.(kaynak:Mersin Valiliği)

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56
MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ
GÜNCEL

25 Mart 2024 Pazartesi 11:29

MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ

11:29